NEBOJŠA PAJKIĆ:Moj sin Lav i treba da ismeva neke ljude!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Pajkić je pokušao da objasni zbog čega je emisija njegovog sina najgledanija

 

Humor koji mladi Lav Pajkić prezentujue u emisiji “Kontravizija” mnogima je zasmetao, pa često smatraju da prelazi granice umesne šale i prerasta u vređanje. Mnogi s kojima se Lav našalio, obračunavali su se s njim na društvenim mrežama, ali je on u svakoj sledećoj epizodi nastavljao da zabavlja publiku u svom stilu.

 

Pojašnjenje za Lavov humor, imao je i njegov otac Nebojša Pajkić, koji ga je u jednoj emisiji opravdao rečima:

Određene društvene grupe koje zaslužuju da budu apsolutno izvrgnute ruglu, pokušavaju da manipulišu pojmom političke koreknosti da se zaštite. Svako zaslužuje da bude izvrgnut ruglu – što je ružniji, što je gluplji, što je neuspešniji, što je pogrešniji – rekao je Pajkić i dodao da takvi ljudi moraju biti sve više izvrgavani ruglu, što prema njegovim rečima, Lav u svojoj emisliji radi izvanredno.

Advertisements

Ja ne mogu da verujem da jedan profesor fakulteta može da izgovori da postoje društvene grupe koje treba ismevati. A izgleda da ako je neko ružan, to je razlog više za ismevanje…

 

Inače, Nebojša Pajkić je dramaturg, scenarista, filmski kritičar i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Tri puta se ženio, a sada je u braku sa srpskom književnicom Isidorom Bjelicom, kojoj je bio profesor na fakultetu. Pored sina Lava, imaju i ćerku Vilu Evađelinu.

 

ESPRESO.RS

PRINTEL

Advertisements

error: