NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM! Naprednjak Jovičić: Hoću da budem pilot!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Stara je narodna izreka, a sa njom se slažu i psiholozi – da nema ništa gore po čoveka od dosade. Jer, kada nam je dosadno, svakakve gluposti nam padnu na pamet. A najveće gluposti u ovoj državi padaju na pamet, jasno – članovima Srpske napredne stranke.

 

Tako je to uvek kada ne znate šta ćete sa parama i slobodnim vremenom. Evo, baš juče, Aleksandar Jovičić, u slobodno vreme SNS-ov predsednik opštine Palilula, pohvalio se na „Instagramu“ kako mu fali „još malo“ da bi postao privatni pilot!

 

Uostalom, ako vam ovo zvuči neverovatno, pogledajte sliku ispod:

Advertisements

Tako se „Sale limar“, kako su ga nekada zvali (zbog zanata kojim se bavio pre nego što je postao predsednik opštine) pohvalio svojim pratiocima i ostao živ.

Da li se to Jovičić sprema za novu karijeru, kada bude jednog dana sišao sa vlasti? Možda planira da malim avionom pobegne iz zemlje, kako ne bi dopao zatvora?!

 

Pohvalno je što ovako mlad čovek razmišlja o svojoj budućnosti, ali sve ostalo nije hvale vredno. Na primer, mogao bi da kaže od kog novca plaća časove, koji nisu jeftini.

 

Prosečna cena za teorijske časove je oko 2.000 evra, cena jednog časa letenja je 300 evra, a minimum je potrebno 60 časova da bi se izašlo na ispit. Dakle 18.000 za praktični deo, plus 2000 evra za teoriju – tačno 20 000 evra je potrebno Jovičiću da bi stekao ovo zvanje.

 

IZVOR: Gerila.rs / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: