NE, MI SMO! – MAJA GOJKOVIĆ: Nisam stranačka preletačica, to je urbana legenda!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Urbana legenda da sam menjala stranke.

“To je urbana legenda koju je DS pokušavala da prilepi, pa čak i kada sam bila u koalicijama govorili su da prelazim u stranke, ali ja sam uvek ostala verna sebi i to je najvažnije.”

 

KOMENTAR ISTINOMERA
Kada se u Srbiji spomenu preletači gotovo sigurno jedna od prvih asocijacija jeste aktuelna predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, koja je prešla put od radikala do naprednjaka uz još nekoliko usputnih stanica. Uz to je i tvrdila da ne može da sarađuje sa onima sa kojima je kasnije, ipak, blisko sarađivala. Uključujući i SNS.

Međutim, u nedavnom intervjuu Blicu Maja Gojković je rekla da je reč o urbanoj legendi, da je ona uvek verna sebi i upitala koje je to stranke menjala.

Nama u Istinomeru na pamet je palo nekoliko primera, pa smo rešili da podsetimo i Maju Gojković i zato smo je pitali:

Advertisements

– Da li je bila članica Narodne radikalne stranke Veljka Guberine?
– Da li je bila članica Srpske radikalne stranke?
– Da li je bila predsednica Narodne partije?
– Da li je bila u Predsedništvu URS-a i nosilac liste URS-a u Novom Sadu i kandidat URS-a za gradonačelnika Novog Sada na izborima 2012. godine?
– Da li je danas članica Predsedništva Srpske napredne stranke?

 

Nažalost, odgovore nismo dobili. U zvaničnoj biografiji na sajtu Skupštine Srbije stoji samo da je Maja Gojković danas članica Predsedništva SNS, a druge političke partije se ne spominju.

Na sreću, internet dobro pamti, prilično je jednostavno naći odgovore na sva ova pitanja i svi odgovori su pozitivni. Zbog toga Maja Gojković za izjavu da je urbana legenda da je menjala stranke dobija ocenu “kratke noge”.

 

IZVOR: Istinomer.rs

Advertisements

error: