NAŽALOST SUMNJE SU BILE TAČNE! – Slobodan Milošević ipak UBIJEN u Haškom sudu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

lobodan Milošević nije umro ujutru 11. marta 2006. godine, već je ubijen “droperidolom” dan ranije, između 22.30 i 23 sata u svojoj ćeliji!

 

Ovo je utvrdio prof. dr Vukašin Andrić na promociji svoje knjige “Anatomija sudskog ubistva”.

Andrić je bio član lekarskog tima bivšeg jugoslovenskog predstavnika.

– On je 10. marta uveče oko 22 sata otišao u svoju ćeliju i neko mu je u hranu ili čaj stavio ampulu “droperidola”. Iako je bio ubeđen da ga truju lekom za lepru “rifampicinom”, skoro sam siguran da su ga ubili “droperidolom”, lekom koji kod takvog bolesnika kakav je bio Milošević dovodi do apsolutne aritmije i u roku od pola sata pacijent umire. Ovo su donekle potvrdili i toksikolozi iz Bona. Posle smrti rađena je tokiskologija paralelno u Hagu i Bonu. Upravo su nemački eksperti posumnjali da u urinu ima tragova “droperidola” – objašnjava Andrić i dodaje:

Advertisements

– Pismo u kojem je Milošević 8. marta 2006. pisao Rusiji da mu pomogne jer ga truju, kako sam čuo, u Moskvu je stiglo tri dana posle smrti. A prethodno pismo, koje je kucao na pisaćoj mašini, nikad nije stiglo u Rusiju – kaže Andrić.

Promociji knjige prisustvovali su i dvojica haških optuženika general Dragoljub Ojdanić i Nikola Šainović.

Podsetimo, Milošević je uhapšen 1. aprila 2001. godine, a 28. juna je izručen Hagu. Pronađen je mrtav 11. marta 2006. i sahranjen je u dvorištu kuće u Požarevcu, ispod lipe.

IZVOR: ALO NOVINE

Advertisements

error: