NARODNI POSLANIK: Vučića i Anu Brnabić obesiti na Terazijama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poslanik Dveri Srđan Nogo danas je u emisiji na Jutjub kanalu zapretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, što je najoštrije osudila potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović i pozvala nadležne organe da odmah reaguju na ove pretnje.

 

– Najoštrije osuđujem napad i pretnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo izrekao na račun premijerke Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića – izjavila je Mihajlovićeva.

Advertisements

“Uvek ću reagovati i štititi sve od onih koji svoju politiku baziraju na nasilju, uvredama, klevetama i prostakluku. Ovom pretnjom smrću Dveri su još jednom pokazale kakva je politika opozicionog Saveza za Srbiju”, istakla je Mihajlovićeva u saopštenju.

 

Poslanik Dveri Srdjan Nogo je u izjavi jednoj medijskoj kući na Youtube kanalu, rekao da je, prema njegovim saznanjima, Ana Brnabić već parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, i da, “ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obešena istog časa na Terazijama. A pored nje i obešen Aleksandar Vučić”.

 

BLIC.RS

Advertisements

error: