NARODI SRBIJE I ALBANIJE PORUČUJU: Ako političari imaju problem, neka ga sami reše!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sastanku sa visokom predstavnicom Evropske unije Federikom Mogerini, prisustvovali su premijer Aleksandar Vučić, predsednik Tomislav Nikolić, Isa Mustafa i Hašim Tači

 

23.10 Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras nakon sastanka sa visokom delegacijom iz Prištine, a uz podršku EU, dogovoreno da se nastavi serija dijaloga na visokom nivou, kao i da se “spusti lopta” u izjavama zvaničnika.

 

Vučić je u izjavi novinarima, posle razgovora na kojem su učestvovali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kao i kosovski premijer i predsednik Isa Mustafa i Hašim Tači, rekao da je razgovor bio izrazito težak i da su određene stvari postignute kroz otvoren razgovor o stvarima u kojima su stavovi izrazito suprotni.

Advertisements

 

– Uspeli smo, uz podršku EU, da dogovorimo nastavak dijaloga, seriju dijaloga na visokom nivou u narednom periodu. Dogovor je takav i da svi spustimo loptu i da pokušamo da se odgovorno ponašamo i da, ili o tome ne govorimo ili da govorimo na ozbiljniji način, ne govoreći ništa loše o drugoj strani – rekao je Vučić.

 

Građani Srbije ujedno su poručili svim politilkim stranama da nikkav rat ne dolazi u obzir te da ukoliko neko od njih ima problem nek ga sam i reši.

 

TELEGRAF

Advertisements

error: