NARODI SRBIJE I ALBANIJE PORUČUJU: Ako političari imaju problem, neka ga sami reše!

Podeli vest sa drugima!
  • 88
    Shares

Advertisements

Sastanku sa visokom predstavnicom Evropske unije Federikom Mogerini, prisustvovali su premijer Aleksandar Vučić, predsednik Tomislav Nikolić, Isa Mustafa i Hašim Tači

 

23.10 Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras nakon sastanka sa visokom delegacijom iz Prištine, a uz podršku EU, dogovoreno da se nastavi serija dijaloga na visokom nivou, kao i da se “spusti lopta” u izjavama zvaničnika.

 

Vučić je u izjavi novinarima, posle razgovora na kojem su učestvovali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kao i kosovski premijer i predsednik Isa Mustafa i Hašim Tači, rekao da je razgovor bio izrazito težak i da su određene stvari postignute kroz otvoren razgovor o stvarima u kojima su stavovi izrazito suprotni.

Advertisements

 

– Uspeli smo, uz podršku EU, da dogovorimo nastavak dijaloga, seriju dijaloga na visokom nivou u narednom periodu. Dogovor je takav i da svi spustimo loptu i da pokušamo da se odgovorno ponašamo i da, ili o tome ne govorimo ili da govorimo na ozbiljniji način, ne govoreći ništa loše o drugoj strani – rekao je Vučić.

 

Građani Srbije ujedno su poručili svim politilkim stranama da nikkav rat ne dolazi u obzir te da ukoliko neko od njih ima problem nek ga sam i reši.

 

TELEGRAF

Advertisements