NAROD U SRBIJI PSIHIČKI PUKAO! – Mladić sekirom napadao ljude po Beogradu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

N.G. iz Velikog Sela, osumnjičen je da je danas prvo ašovom prebio svoje roditelje, a potom sekirom vitlao po ulici u ovom naselju na beogradskoj opštini Palilula.

 

Prema rečima preplašenih komšija koje su svedočile ovom strašnom incidentu koji se odvijao u njihovoj ulici, N.G. je pošto je prebio roditelje, uzeo sekiru i ulicom lupao stakla automobila, a poklopcem od šahta je čak pokušao da razbije automobil koji je u tom trenutku prolazio ulicom.

Kako nezvanično saznajemo policija je privela N.G.

– Izašao sam na ulicu jer sam čuo buku i lomnjavu stakala. Video sam N.G. kako sa sekirom u ruci ide od jednog do drugog parkiranog automobila i lomi stakla. Polupao je i verandu na porodičnoj kući – kaže za “Kurir” N.R. kome je N.G. sekirom polupao auto.

Advertisements

Unezverene komšije čim su čule vrisku i buku, koja je trajala oko 30 minuta, istrčale su iz svojih domova na ulicu i videli pomahnitalog mladića kako vitla sekirom. Odmah su spazili i njegove vidno povređene i krvave roditelje i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

– N.G. je svoju majku sreo na ulici, da bi je tukao sve do kuće. U jednom trenutku je čak iščupao i poklopac od šahta koji je pokušao da baci na vozilo koje je u tom trenutku prolazilo ulicom – kaže N.R. očevidac ovog jezivog događaja.

 

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: