NAROD SRBIJE ZAHTEVA: Doživotna kazna za ubicu dve sestre!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nedavno tačnije 1. aprila dogodila se užasna nesreća kada je Nišlija Stojan Nikolov svojom Opel Astrom usmrtio dve sestre  Milicu (27) i Mariju (24) Petrović ali i starijeg čoveka na biciklu Svetislava Tonića (82).

 

Prema pisanjima medijima i potvrde policije, Nikolov je bio u vidno alkoholisanom stanju a vozio je preko 140 na sat tamo gde je dozvoljena brzina maksimalno 60 do 70. Jedna od sestara preminula je na licu mesta dok je druga preminula dva dana kasnije u bolnici.

 

Svedoci koji su bili prisutni na licu mesta tvrdili su da je auto uleteo u autobusko stajalište na kojem su se sestre nalazile, a od siline udarca obe su odletele u obližnji stakleni izlog.

Advertisements

Nakon ovog događaja hiljade ljudi se diglo na noge u znak podrške poginulima tačnije njihovim porodicama. Društvene mreže su prepune poziva na doživotnu kaznu.

 

Ipak kako saznajemo iz pravosudnih krugova, najveća moguća kazna koju će dobiti pomenuti Nikolov jeste 10 godina, a ukoliko ranije nije bio osuđivan te ako bude uzoran i primeran u ćeliji biće na slobodi i ranije.

 

Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

 

Advertisements

error: