NAROD SRBIJE POMOGAO! Građani platili račune za struju siromašnoj porodici!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zlatan Ćirić, radnik „Goše“ iz Smederevske Palanke kojem firma duguje 489.000 dinara, i čiji je četvorogodišnji sin Stefan gladovao, počeo je da rešava životne probleme zahvaljući velikoj akciji Kurira.

Nakon naših tekstova i donacije koju je „Adrija medija grupa“ uplatila, mnogi ljudi iz Srbije i dijaspore počeli su da mu šalju novac, hranu i odeću, pa je Zlatan u petak platio dug za struju od 110.000 dinara.
– Ostaje samo još da u ponedeljak dođe geometar i da se kuća ucrta u urbanistički plan. Nakon toga ću otići da platim 109.000 za ponovno priključenje struje, koja nam je isključena 2014. godine. Veoma sam zahvalan Kuriru što je pokrenuo ovu akciju da se pomogne mojoj porodici – kaže Zlatan.

Advertisements

Ćirić je od dobijenog novca kupio i motornu testeru.
– Sad ću da sečem ljudima drva i tako zaradim koji dinar za sina Stefana i suprugu Danijelu. Kupili smo i zamrzivač, da mogu u njega da stavim hranu koju smo dobili čim nam uključe struju. Zasad je držimo kod prijatelja – kaže Zlatan.

Ćirić s kolegama iz „Goše“ i dalje štrajkuje zbog neisplaćenih zarada koje im duguju bivši poslodavci iz Slovačke, kao i neispunjenih obećanja novog rukovodstva.

KURIR

Advertisements

error: