NAROD PROVALIO VUČIĆA! Na gradilištima osvanula poruka: PREDIZBORNO RASKOPOVANJE

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poslala je saopštenje povodom akcije koju su danas sproveli u Begradu, koje prenosimo u celosti:

 

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd današnjom akcijom postavljanja banera “predizborno raskopavanje” želi da ukaže da se gradska vlast ovim služi svojevrsnim trikom kako bi redovne radove na održavanju ulica i fasada, kao i druge građevinske projekte, prikazala kao uspehe u vođenju Beograda na sledećim gradskim izborima.

Na ulicama Beograda trenutno se dešava veliki broj nekoordinisanih građevinskih radova koji stvaraju velike gužve onemogućavajući nesmetano funkcionisanje saobraćaja i normalan život grada. Ono što dodatno zabrinjava u ovom igranju našim sudbinama jeste činjenica da se za potrebe kampanje raskopavaju nedavno rekonstruisane ulice, da se nepotrebno raskopavaju autobuska stajališta, prilazi institucijama…

Advertisements

Početak rekonstrukcije Brankovog mosta prikazuje se kao uspeh vlasti iako njegova leva pešačka strana stoji zatvorena od 2014. godine zbog čega su građani više puta protestovali.

Rekonstrukcija Slavije je od najavljenog inovativnog, modernog i funkcionalnog saobraćajnog rešenja degenerisala u rasipništvo u vidu muzičke fontane. Rekonstrukcija Bulevara čije fotografije nam građani šalju, na kojima se vidi skandalozno loše stanje novopostavljenog asfalta. Primera je puno, a i posledica ovog uvoda u predizbornu kampanju.

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: