NAROD PITA VUČIĆA: Kad nam već dižete cene kao u EU, kada ćete nam dati i njihove plate!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nedavno nas je sve šokirao novi set zakona, o dodatnom oporezivanju internet usluga i “domain” tradinga. Premijer Vučić ali i ministarka Nela Kuburović, objasnili su to kao neophodno usklađivanje zakona sa zakonima EU.

Pre toga, možda jedva mesec dana, došlo je do poskupljenja alkohola zbog akciza, do poskuljenja goriva zbog nestabilnog tržišta svetske nafte, poskupele su cigare, kozmetika, određeni lekovi pa i putarina u određenim prometnim delovima puteva u Srbiji.

Advertisements

Sva ova poskupljenja opravda su od strane premijera Vučića kao: “Usklađivanje sa zakonima EU”. Ova konstatacija očigledno je razbesnila mnoge građane Srbije, pa smo masovno u proteklih nekoliko dana mogli da vidimo kako se građani Srbije u glas pitaju: “Kad ćete nam uskladiti i plate sa EU!?”.

Jako lepo i korisno pitanje, na koje verovatno nećemo dobiti nikad odgovor. Jer sadašnji odmer potrošnje i prihoda nam je drastično povećan. Trošimo više nego što možemo da zaradimo a to na duže staze vodi u banrkot. Međutim ako i dobijemo odgvor, on će verovatno glasiti kako su plate već usklađene, te kako su nam prosečne plate 700 evra!

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: