NAROD OPKOLIO ZGRADU STUDIJA B: Vučiću izađi da nas vidiš!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića izjavio je da ga je večeras ispred redakcije Studio B dočekala grupa demonstranata, a među njima se nalazio i Nikola Sandulović.

 

“Ima tu mnogo pristojnih ljudi, ja ih ne bi stavljao u isti koš sa takvim narko- dilerom, ni sa ovim lopovima Đilasom, Jeremićem, Obradovićem… Ima tu ljudi između 50 i 60 godina i oni zavređuju našu pažnju. Ne zavređuju je ti sitni kriminalci i narko-dileri poput Sandulovića i ovih lopova koje sam pomenuo”, rekao je Vučić, koji gostuje na TV Studio B posle 10 godina.

Vučić je rekao da je ovaj doček “bio veličanstven” a da nije znao da su parole koje se viču dirigovane od strane nekih ljudi, dodavši da su ovo politički protesti a ne građanski.

Advertisements

 

“Nisam znao da neko vodi navijanje, ja sam mislio da oni spontano viču… a oni njima naređuje da viču”, rekao je Vučić i dodao da će ih svaki put obaveštavati kuda se kreće kako bi mogli opet da ga dočekaju.

 

“Ja sam spreman da sagledam da vidim sa narodom i brojnim interesnim grupama pogođenim promenama da vidimo čime su to sve ti nezadovoljni”, rekao je Vučić.

On je rekao da će od naredne godine biti povećane plate medicinskim radnicima, ali i da je potrebno u prosveti uraditi razne reforme.

 

Zanimljivo je da je u trenutku dok je uživo Vučić davao intervju okolo zgrade Studija B pojavio se određen broj demonstranata koji je povikivao predsedniku da izađe i lično ih prebroji.

 

Kurir / Dnevni Žurnal

 

Advertisements

error: