NAROD NAPAO VUKA: Zašto ti se žena porodila u Americi a ne Srbiji?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Celih 12 godina Nataša i Vuk Jeremić borili su se da dobiju dete, a nakon niza bolnih i neuspešnih pokušaja, uspeli su! Rodila se devojčica Sofija. Malena je na svet došla tačno na dan njihovog venčanja, kako je Vuk napisao na društvenim mrežama. Nataša se porodila 29. aprila u jednoj privatnoj klinici u Njujorku. Ona je trudnoću vodila u Americi, gde su o njoj brinuli članovi Vukove porodice, i niko sem najbližih nije znao da je u blgoslovenom stanju, pa čak ni njihovi prijatelji.

 

Presrećni što su nakon više od decenije borbe uspeli da se ostvare u ulozi roditelja, objavili su fotografiju sa malenom Sofijom na društvenim mrežama. Usledilo je mnoštvo čestitiki, ali i “kritika” i napada!

 

Naime, na društvenim mrežama mnogi su “osudili” Jeremiće zato što je Nataša trudnoću vodila u Americi gde se i porodila, a inače ovaj bračni par se tamo i upoznao.

Advertisements

Neki tviteraši su po njima osuli paljbu, zamerajući Nataši što trudnoću nije vodila u Srbiji, ali i Vuku što navodno ne veruje u srpsko zdravstvo.

 

Neki su otišli korak dalje, te Jeremićima zamerili što je Nataša trudnoću vodila u drugoj zemlji, jer mnogi Srbi za to ne bi imali novca?!

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara. Mnogi su Jeremićima čestitali na prinovi, ne obraćajući pažnju gde se Nataša porodila, zbog čega je drugoj državi vodila trudnoću… Jednostavno, ima i dalje ljudi kojima je drago kada jedna žena žarko želi da postane majka i u tome nakon mukotrpne borbe uspe!

 

IZVOR: Espreso.rs

Advertisements

error: