NAROD MEDIJIMA: Ne pišite o Darku Laziću, ostavite nas na miru!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pevač Darko Lazić pre nekoliko dana doživeo je tešku saobraćajnu nesreću i jedva je ostao živ. Za sada se nalazi u veštačkoj komi i ima ozbiljne prelome kostiju i povredu glave.

 

Iako je normalno da mediji izveste o saobraćajnoj nesreći ovoga puta gotovo sve novine i portali ponašaju se kao lešinari koji kao da jedva čekaju da pevač premine, kako bi imali konačnu ekskluzivu.

 

Svakodnevno se pišu polutačne informacije ili deziformacije o njegovom stanju a neki “portali za vesti” su otišli toliko daleko da su pevača već proglasili mrtvim. Narod se čini dosta pobunio protiv ovakvog lešinarskog novinarstva, pa su počeli da brišu medijske aplikacije sa svojih telefona.

Advertisements

 

Urednik Dnevnog Žurnala Marko Đurašković napominje da bi novinari koliko god da su gladni poseta, klikova i čitanosti, trebali da vode i računa o uznemiravanju javnosti.

 

Mislim da je neverovatno glupo ovo što neki mediji rade. Prosto mi smo u našem portalu stavili svega dve vesti o tom događaju. Preneli smo da je doživeo nesreću i kakvo mu je trenutno stanje i to je to. Sledeća vest koju ćemo objaviti biće da je pevač izašao iz bolnice ili da je ne daj Bože preminuo. Zavisi od ishoda. Ali nema potrebe svakodnevno nervirati i uzbunjivati javnost – rekao je urednik Dnevnog Žurnala.

 

Dnevni Žurnal / Dajana Dašić / FOTO: Montaža

Advertisements

error: