NAROD IZVIŽDAO ANU BRNABIĆ! Govor u Orašcu se jedva čuo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Poštujte pretke, fašizam neće proći, poručila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić grupi pristalica Dveri i SNP Naši, koji su zvižducima propratili njeno obraćanje u Orašcu, na proslavi Dana državnosti.

 

Naime, dok se premijerka obraćala, jedna grupa ljudi, koja je nosila zastavu Dveri i SNP Naši, zviždala je i uzvikivala – “izdaja”, “izdali ste Kosovo” i “odlazite”.

Brnabić je, tokom govora, rekla da su danas u Orašac neki došli da zvižde, danas kada, kako kaže, treba da pokažemo jedinstvo i zajedništvo u borbi za bolju budućnost.

 

“To treba da pokažemo zbog naših predaka, ali danas imamo ovde one koji zvižde, a to je njima na čast. Mi ćemo se boriti i, garantujem vam, što ste vi glasniji, to ćemo se mi boriti jače”, rekla je Brnabić.

Advertisements

Pošto je ta grupa, koja je držala i transparent sa napisom “Vučiću, izdao si Kosovo”, nastavila sa zvižducima, premijerka im se još jednom obratila, na kraju, pozivom da poštuju pretke i porukom da fašizam nikada neće pobediti u Srbiji.

 

“Vama, koji ste došli ovde, da na ovaj svečani dan i ovo sveto mesto, zviždite, ne ispoštujete pretke i ne čujete šta radimo za budućnost… Vidim zastave koje nosite. Fašizam u Srbiji nikada neće pobetiti. Borićemo se protiv fašizma, kao i svi naši preci”, rekla je ona.

Brnabić je navela da je Srbija mnogo propatila zbog fašizma i pretrpela velike žrtve.

 

“Nećemo to tolerisati. Molim vas još jednom da ispoštujete svoje pretke i državu”, rekla je Brnabić i navela da se ona ponosi zemljom i onime što je Srbija danas.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

Advertisements

error: