NAPREDNO ASFALTIRANJE!? – Novi asfalt na ulici, ali samo do kuće direktora SNS!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Radnici JKP „Put“ postavili su novi asfalt u Ulici Stefana Stefanovića u Novom Sadu, ali samo do kuće direktora „Gradskog zelenila“ Miloša Egića (SNS).

 

Građanima koji su se prvo obradovali jer je u toj maloj ulici u širem centru grada asfalt propao ubrzo je stiglo razočaranje jer je urađeno samo 70 metara asfalta.
– Čim smo videli da se radi asfalt, pomislili smo konačno da nas se neko setio. Međutim, radnici su stali tik iza kuće direktora. Onda smo mi pozvali inspekciju i nadležne iz nekadašnjeg Zavoda za izgradnju grada – kažu Egićeve komšije.

Kako dodaju, inspektori su izašli na teren, kao i rukovodioci Uprave za građevinsko zemljište i investicije, ali je rečeno da se ne radi cela ulica. – Nekoliko dana ranije su nam okačili obaveštenje u ulici da sklonimo automobile i tu smo videli da je planirano da se radi cela ulica – dodaju komšije.

Advertisements

Iz JKP „Put“ navode da su asfaltirali po inspekcijskom nalogu Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

– Radovi su izvedeni u dužini oko 70 metara u delu u kojem je kolovozna konstrukcija bila jako oštećena – kažu u JKP „Put“. Iz tog preduzeća dodaju da je to, prema njihovim saznanjima, samo privremeno rešenje pošto se planiraju veći radovi na kanalizaciji u toj ulici.
Miloš Egić, koji je u prošlom mandatu bio direktor „Urbanizma“, kaže da nije uticao na asfaltiranje.

– To je samo presvučeno, u toj ulici ima osam kuća i dve zgrade, a samo ispred dve kuće i jedne zgrade nije prošao asfalt. Ja tu živim četiri godine, valjda bi da imam takvu moć put uradio ranije – napominje Egić i dodaje da je asfalt loš u celoj ulici i da treba da se presvuče, ali da se novi asfalt proteže i iza njegove kuće.

(Autor: Blic, foto: RAS Srbija)

Advertisements

error: