NAPREDNJAK JOVANOV: Opozicija da objasni svoju imovinu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Reagujući na saopštenje Demokratske stranke (DS) o prihodima guvernerke NBSJorgovanke Tabaković, Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), navode DS nazvao je, u današnjem saopštenju, prepričavanjem tračeva, izmišljotina i poluistina pruzrokovanim mržnjom.

 

„Čak i letimično poređenje rezultata rada Jorgovanke Tabaković sa katastrofom koju je srpskoj ekonomiji napravila DS pokazuje da su se i ekonomijom bavili na nivou seoske ‘Radio Mileve’, pa su kurs od 78 doveli do 120 dinara za evro, a danas je kurs stabilan.

Advertisements

 

Inflaciju su doveli na 12,9 odsto, a danas je na 2,4 odsto što je u rangu razvijenih evropskih zemalja. Rast BDP su sveli na minus 3,1 a danas je 4,4 odsto u plusu. Javni dug su podigli na 70 odsto BDP i državu doveli na korak od bankrotstva, a danas je javni dug 58 odsto i ispod je nivoa Mastrihta, a državni budžet u suficitu za 410 miliona evra“, saopštio je Jovanov.

 

On je pozvao DS da objavi imovinu svojih funkcionera i kaže kako je stečena i neka u tome krenu od svog nekadašnjeg lidera, a sadašnjeg vlasnika Dragana Đilasa, zatim i Vuka Jeremića, Dragana Šutanovca, Dušana Petrovića, Dušana Elezovića i ostalih perjanica našeg propadanja.

 

AUTOR: Danas.rs

Advertisements

error: