Naprednjak i direktor fabrike pretučen u dvorištu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Generalni direktor AD „Planinka” iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovan Raičević pretučen je u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga.

 

Radovan Raičević(64) generalni direktor kuršumlijskog preduzeća “Planinka” u okviru kojeg posluju Lukovska i Prolom banja, zadobio je telesne povrede kada je u subotu uveče četrdeset dvogodišnji muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga. Naime,kako je saopštila policijska uprava u Prokuplju, policija je uhapsila S.V.(42) iz Kuršumlije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. Kako se navodi u saopštenju prokupačke policije, sumnja se da je S.V. šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca udario ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Advertisements

 

– Čoveka koji je upao u moje dvorište i koji mi je naneo povrede nisam lično poznavao, ali sam u gradu čuo da je ekscesna osoba i da je zbog nekih kredita ostao bez stana i došao je kod mene da mu Planinka pomogne da dobije stan. Kada sam mu rekao da preduzeće to nije u mogućnosti jer nije radnik Planinke i posavetovao ga se obrati opštini i nadležnim službama, krenuo sam u kuću ali me je on uhvatio za ruku zadržavši me i tom prilikom me udrio nekoliko puta – opisuje incident direktor Raičević koji u izjavi za naš list negira navode da je motiv napad na njega bio zapošljavanje odnosno da je eventualno politička pozadina u pitanju jer sa napadačem kaže nikada nije komunicirao niti je imao političkih nesuglasica.

 

Inače, posle ukazane pomoći u kuršumlijskom Domu zdravlja Raičević je prebačen na dijagnostiku u prokupačkoj bolnici odakle je pušten na kućno lečenje. Osim što je direktor “Planinke” koja pored Lukovske i Prolom banje upravlja i spomenikom prirode Đavolja Varoš, a koja je nedavno na tenderu kupila i Kuršumlijsku banju, Raičević je bio predsednik Okružnog odbora SNS Topličkog okruga kao i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

 

Novosti.rs

Advertisements

error: