NAPREDNJAK ĐUKA ŠIRI PANIKU: Biće rata Srbi moji moramo se spremiti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najvećim delom je to moja analiza, ali imam i neke određene informacije. Prvo će se sve pripremati, ali nadam se da neće biti kao devedesetih.

 

Poslanik SNS Vladimir Đukanović širi paniku da bi na prostoru Balkana uskoro mogao da izbije novi sukob! On nije precizirao kada i u kom obliku, ali je naglasio da bi Srbija trebalo sebe da zaštiti i da isključivo gleda svoje interese.

U kolumni „Dolivanje ulja na vatru“ Đukanović je dao „dobronamerno upozorenje“.

 

Zloslutnik

– Niti želim da budem zloslutnik, niti se u životu rukovodim pesimizmom… Da budem precizniji, sve više strahujem da Balkanu sledi ratni sukob ili, u najblažoj varijanti, stalna politička tenzija koja će izgledati kao da smo u stalnom sukobu – ocena je ovog naprednjaka.

Advertisements

U razgovoru za Kurir Đukanović kaže da se trudi da bude dobro informisan o politici u regionu, ali i u svetu.
– Zahvaljujući nekim ranijim iskustva, ali i onim istorijskim, dolazim do tog zaključka. Da, zaista mislim da će se on dogoditi – kaže Đukanović.

 

Ima informacije

Na pitanje da li ima neke informacije i saznanja na osnovu kojih to tvrdi, kaže:

– Najvećim delom je to moja analiza, ali imam i neke određene informacije. Prvo će se sve pripremati, ali nadam se da neće biti kao devedesetih. Možda će biti sporadičnih, manjih konflikata, sukoba, terorističkih akata, ali tenzije će biti apsolutno kao u ratnom sukobu. Treba da vodimo računa kako sebe da zaštitimo i da samo svoje interese gledamo.

Funkcioner SNS smatra da je Balkan najpogodniji za sukob.

 

Kurir / E.K.Foto: Zorana Jevtić

 

Advertisements

error: