NAMESTILI MU! Novinar DEJAN ANĐUS uhapšen jutros zbog kritika Aleksandra Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Televizijski voditelj Dejan Anđus uhapšen je jutros u Beogradu pod sumnjivim okolnostima! Kako saznajemo, Vučićev čovek mu je namestio iznudu kako bi sebi spasao poslove!

 

Kako Kurir saznaje, Dejana Anđusa su uhapsili pod sumnjivom optužbom za iznudu, iako nekoliko izvora tvrdi da je u pitanju čista nameštaljka i da je čovek koji ga je optužio uradio sve u dogovoru sa ljudima bliskim Aleksandru Vučiću, jer mu je garantovano da njegovi poslovi neće biti dovođeni u pitanje.

Naime, kako izvor Kurira navodi, čovek koji je optužio Anđusa za iznudu i kome je traženo da to snimi blizak je saradnik političara i godinama se bavi poslovima za državu, a država mu je najveći klijent.

Zanimljivo je da je Anđus do pre dve nedelje bio zaposlen baš kod njega u firmi, ali je nakon kritika prema Vučiću dobio otkaz.

Inače, u većini ostalih medija Anđus je uglavnom označen kao “kontroverzni” i gotovo uvek spominje se seks sa maloletnicom, što pokazuje da je očigledno da je sve pisano u jednom centru bliskom Vučiću, a potom podeljeno režimskim medijima.

Advertisements

Očekuje se i da neki “izvor” dostavi snimak navodne iznude i time potvrdi optužbu, a sve to ima za cilj da se diskredituje sve što je Anđus izneo vezano za kriminal, od finansiranja Vučićeve privatne vojske od para EPS-a pa do načina kako je sa Vučićem zajedno dogovorao poslove za neke putarske firme.

Podsetimo, novinar Dejan Anđus već je početkom meseca pozivan na informativni razgovor u Bezbednosno-informativu agenciju gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!

Ovaj vid pritiska na medije usledio je odmah pošto je javnost od Anđusa čula kako Vučić tesno sarađuje s vođama navijačkih grupa, kojima čak i namešta unosne poslove preko tendera u javnim preduzećima.

Gostujući u emisiji „Da se ne lažemo“ kod Ratka Femića na Kurir TV, Anđus je izneo šokantne podatke, za koje tvrdi da su posledica sprege ljudi iz vrha vlasti i opasnih momaka s tribina…

Zanimljivo je da je na većini medija Anđus označen kao “kontroverzni” i spominje se seks sa maloletnicom. Očigledno da je pisano iz jednog centra odnosno deliveri unita bliskog Vučić

Pritisak

Anđus je tada objasnio genezu tog odnosa i napomenuo da je on bio sasvim drugačiji dok je Vučić bio u SRS.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: