NAKON SAMO 3 DANA! – Fontana na SLAVIJI ZATVORENA zbog teškog kvara na mreži!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Fontana na Slaviji ne radi! Samo 3 dana od kako je puštena u rad basnoslovno plaćena fontana u centru Beograda je procurela.

Posle današnjeg pisanja Kurira da fontana curi, što ometa vozače i ugrožava bezbednost, zaduženi za održavanje ove preskupo plaćene “atrakcije” zavrnuli su ventili i voda je večeras isključena.

To je samo još jedan dokaz skandala za fontanom, koja je plaćena basnoslovnih 1,8 miliona evra, a pokvarena je već posle tri dana, što je Kurir danas ekskluzivno objavio.

Podsetimo, danas je na Fejsbuku osvanula slika kako vozila koja se kreću kružnim tokom, prolaze kroz veliku količinu vode i to na strani preko puta trolejbuske stanice.

Advertisements

Profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić pre tri dana za Kurir rekao da je postavljanje ovakve fontane krajnje nebezbedno za vozače.

– Rešenje koje odvlači pažnju vozača nije u skladu s bezbednošću saobraćaja. Još je veći problem to što će se kolovoz vlažiti. Leti će biti problem jer je vlažno, pa klizavo, a zimi klizavo zbog pravljenja leda, osim ako ne budu posipali so mnogo više. Praktičan savet za vozače bi bio da voze što dalje od fontane i da paze da ne udare nekog ko gleda u nju. Treba razmisliti i o zaštiti električnih instalacija od vode, budući da kružnim tokom prolaze i trole i tramvaji – rekao je Vujanić.

Advertisements

error: