NAJVEĆA TAJNA EVROPSKE UNIJE! ANGELA MERKEL je ćerka ADOLFA HITLERA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U slavnim danima srboidne paranoje 1991, razularena „Politika“ u svom izdanju za provinciju, otkrila je senzacionalnu vest – u isti razred, u istoj klupi, sedeli su Adolf Hitler, Miroslav Krleža i Josip Broz Tito. Brže-bolje neko je došao k svesti i te vesti nije bilo u beogradskom izdanju.

 

Pune 23 godine kasnije, ono što je započela „Politika“ nastavlja mentalno oštećeni portal „Dnevno.rs“, ćerka portala „Dnevno.hr“ poznatog po krvoločnom ustaštvu. Srbijanska verzija Dnevnog ludila bavi se, inače, džet-setom, ovdašnjim pravoslavnim nacistima, jebačinom u folkish krugovima, crnom hronikom i tračerajom – sve pod upravom glavne urednice koja se kliče Jelena Odabašić. Zahvaljujući njenom neutaživom novinarskom instinktu, dobili smo vijest koja svedoči da više nema prepreka totalnom ludilu. Ako je Angela Merkel Hitlerova kći, sve ima smisla: Jelena Odabašić je – otkrivamo – nezakonita kćer Angele Merkel? Mama, ja te volim!

 

Pod titravim naslovom „Hitlerova ćerka vlada svetom: KGB i Štazi otkrili mračnu tajnu čuvanu decenijama“ Jelena O. na svom sajtiću tvrdi da je „Angela Merkel – naslednik samog Adolfa Hitlera!“. Sudeći po dokumentima glavne tajne obaveštajne službe Nemačke Demokratske republike poznate kao Štazi, u nekadašnju Hitlerovu fotelju kancelara Nemačke zasela je ni manje ni više nego njegova ćerka – tvrdi Jelenin toalet portal/paper.

 

Citiramo Jelenino Dnevno: „Naime, 1954. godine rođena je devojčica za koju Štazi tvrdi da je u pitanju upravo Angela. Njen zvanični datum rođenja je 17. jul 1954. godine, međutim, kako se tvrdi u dokumentima ove tajne policije koji se trenutno nalaze u sovjetskoj KGB arhovi, njen pravi rođendan je 20. april 1954. godine. Ako je verovati ovoj tajnoj službi, ćerka Adolfa Hitlera rođena je upravo na njegov rođendan“.

 

Slede strašna otkrića: „Detalje o rođenju Angele Merkel zabeležio je dr Karl Klauberg, jen od najgorih nacističkih ’anđela smrti’, koga je sovjetski sud proglasio ratnim zločincem. Naime, Klauberg je odslužio svega sedam godina kazne, nakon čega su ga sovjetske vlasti pustile u zamenu za tajna dokumenta Štazi policije o Klaubergovoj tehnici veštačke oplodnje, i mnogo bitnije, zamrznutoj spermi Adolfa Hitlera“.

Advertisements

Zamrznuta sperma (o kojoj će docnije još biti reči) uticala je da se desi ono što se desilo, a svedoči Jelena O: „Hitlerov otac, koji je promenio svoje pravo prezime u Hitler, bio je vanbračni sin Solomona Rotšilda i njegove ljubavnice Marije Ane Šiklgruber“.

 

Međutim, lukavi Rusi nisu oklevali s proizvodom drkanja. „Sovjetski Informbiro se, pored nacističkih tajni o veštačkoj oplodnji, tako dokopao i Hitlerove zamrznute sperme i dao zeleno svetlo da se počne sa oživljavanjem gena Adolfa Hitlera! Tako je Klauberg doveo Gretl Braun, najmlađu sestru Eve Braun u Istočnu Nemačku. Ona je bila izabrana za surogat majku Hitlerovog podmlatka. Kada se Klauberg po obavljenom poslu vratio u Zapadnu Nemačku, ubrzo je uhapšen i ubijen dve godine kasnije, dok mu je suđenje još uvek bilo u postupku“, ostavlja nas bez daha Jelena O, bez obzira što ne razumemo ko je kome gurao hladnu spermu u toplu vaginu.

 

A, onda su proizveli Angelu: „Ubrzo po rođenju devojčice, Sovjeti, Amerikanci i Vatikan su sklopili dogovor, po kome je kontrolu nad detetom imala Katolička crkva, koja je bila dobro povezana sa Luteranskom crkvom u Istočnoj Nemačkoj, koja je zvanično preuzela ’starateljstvo’ nad bebom. Dali su joj lažan datum rođenja (17. jul) i ime Angela Dorotea Kasner. Za lažnog oca određen je Horst Kasner pastor u jednoj Luteranskoj crkvi , a majka joj je navodno Herlind, učiteljica nemačkog i engleskog jezika. Jedna od odredbi ugovora tri strane jeste da se Angeli da internacionalna moć, ali da će to morati da sačeka dok Vatikan na svoje čelo ne postavi Papu iz Nemačke. Nakon smrti Pape Jovana Pavla II, na čelo katoličke crkve 20. aprila 2005. godine postavljen je nacista Jozef Racinger koji je kasnije uzeo ime Papa Benedikt XVI. Da li je zaista slučajnost što se i to dogodilo baš na Hitlerov rođendan?“.

 

Srećom, Jelena von Dnevno ima poantu: „1977. godine je Angela Dorotea Kesner postala Angela Merkel, udata za fizičara Ulriha Merkela. Razvela se 1982. godine, a izabrana je za kancelara Nemačke nedugo nakon što je Papa Racinger preuzeo rukovodstvo nad Katoličkom crkvom, i to na Hitlerov rođendan!“.

O, Jelo, Jeleno, ne gazi seno košeno!

 

E – NOVINE

Advertisements

error: