NAJNOVIJA VEST! Zvonko Veselinović osumnjičen za ubistvo Olivera Ivanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milana Mihailovića, saznaje KRIK. U kosovskom tužilaštvu su za N1 potvrdili da je istraga proširena na još dve osobe, ali nisu želeli da kažu o kome se radi, niti da potvrde da je reč o Veselinoviću i Mihailoviću jer, kako kažu, ne žele da utiču na istragu.

 

Tužilaštvo je 12. aprila donelo rešenje o proširenju istrage protiv ove dvojice, a oni se sumnjiče za učešće u organizovanju kriminalne grupe, ugrožavanje osoblja Ujedinjenih nacija i pomoćnog osoblja, izazivanje opšte opasnosti i teško ubistvo, piše KRIK.

Oliver Ivanović ubijen je u januaru prošle godine ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. U novembru su uhapšeni Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošić, dok je kao četvrti osumnjičeni označen Milan Radoičić, inače Veselinovićev kum.

Advertisements

Spasojevića, istražitelja u policiji na severu Kosova, tužilaštvo sumnjiči da je pomogao izvršiocu tako što mu je olakšao da pobegne sa lica mesta službenim vozilom policije.

 

Rošić je pod istragom zbog pisma pronađenog u Ivanovićem džepu u kom je napisan registarski broj džipa u vlasništvu Rošićeve porodice.

Za Markovića, takođe policajca sa severa Kosova, veruje se da je sa lica mesta prenosio podatke jednom policijskom službeniku u Srbiji.

 

Spasojević i Rošić su od hapšenja u pritvoru.

 

IZVOR: N1 Srbija / KRIK

FOTO: MUP

Advertisements

error: