NAJNOVIJA VEST! VUČIĆ U PROBLEMU! – Građani će danas blokirati most GAZELA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako ekskluzivno saznaje Dnevni Žurnal, danas će se nastaviti protesti protiv vlasti. Ovog puta radikalizacija protesta je zaista u planu, a kao prva meta označen je most GAZELA!

 

Da imamo jako dobre informacije o ovim protestima potvrdili smo 20ak puta za ove dve nedelje. Prvi smo najavili proteste 2 dana ranije i u Beogradu i Novom Sadu, a kada su već počeli bili smo prvi mediji na svetu koji je uopšte pisao da se neko okupio ispred Skupštine.

Zbog toga smo i bili pod hakerskim napadima kako bi nam se serveri zagušili na dva dana.

Nakon svega toga, odlučili smo prenosimo sve o ovim protestima do kraja, bez obzira na pritiske ali i na to ko polako preuzima proteste, koji su zaista spontano počeli.

Advertisements

Most Gazela trebao bi danas biti blokiran oko 19 ili 20 časova, ali to za sada nije zvanično potvrđeno iz očiglednih razloga.

Kao legitimna meta radikalizacije protesta mogla bi se naći i zgrada redakcije Informera, ali nije jasno šta to tačno podrazumeva. Da se zaista ovako nešto dešava, potvrdio je i list INFORMER, koji je takođe upozorio da će njihova redakcija biti na udaru.

U policiji smo uspeli saznati da su sve ove tvrdnje delimično tačne, kao i da su svi na oprezu, ali i da bi sada više nego ranije policajaca moglo biti u većem broju na ulicama, ali u civilu..

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: