NAJNOVIJA VEST! VUČIĆ: Poklonio sam Dodiku 5 miliona evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić se u Beogradu sastao sa Miloradom Dodikom i najavio razgovore o KiM. Od 10. do 20. aprila sledi serija važnih susreta u Evropi i svetu.

 

OD 10. do 20. aprila u Evropi i svetu vodiću neke od najvažnijih razgovora o pitanju Kosova i Metohije. O tome ne mogu još javno da govorim, ali ne očekujem preterano dobre vesti za Srbiju iz tih razgovora.

 

Ove velike izazove koji predstoje Srbiji najavio je u utorak predsednik Aleksandar Vučić, nakon susreta sa prvim čovekom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

 

– Nismo u lakoj situaciji, ne zato što je Vlada Ane Brnabić ili bilo ko iz ove generacije kriv. Mnogo grešaka smo u međuvremenu napravili, mnogo objektivnih okolnosti nam nije išlo i ne ide nam naruku, ali nam ostaje da štitimo, volimo, čuvamo svoju zemlju, i to i radimo – rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije.

Advertisements

 

PET MILIONA EVRA PRIJEDORU, BRATUNCU, SOKOCU, TREBINjU…

PREDSEDNIK Vučić najavio je da će Srbija pomoći Srpsku sa pet miliona evra, koji su namenjeni za više opština, kao što su Prijedor, Mrkonjić Grad, Bratunac, Sokolac, Trebinje… Srbija je izdvojila 500.000 evra za hramove SPC u Federaciji BiH i pola miliona evra za zapošljavanje mladih.

 

– Kada imamo visok suficit, kada imamo rast od četiri odsto, ogroman broj projekata, otvaramo fabrike u Nišu, Čačku, u Kraljevu, Leskovcu, Zaječaru, želimo da narod u Srpskoj, kao i u Srbiji ostane na svojim ognjištima – naveo je Vučić, i naglasio da Srbija pomaže pet opština, u kojima nije Dodikova stranka na vlasti, što pokazuje da je Beogradu stalo do svih u Srpskoj.

 

KURIR

Advertisements

error: