NAJNOVIJA VEST! Ugašena jedina nezavisna TV u Novom Sadu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naše muke su počele 2015. godine kada je u programu snimljen incident. Čovek je otkopčao košulju i pokazao majicu na kojoj je pisalo „Vučiću pederu“.

 

Taj video na Youtubu, pod nazivom „Kada gost pređe svaku granicu pristojnosti“, ima oko 100.000 pregleda. Da li je slučajnost što su napadi na našu televiziju počeli baš tada, ili nije, procenite sami. Ja u to ne želim da ulazim – istakla je direktorka Televizije Kanal 9 iz Novog Sada Maja Pavlović, koja je juče započela štrajk glađu nakon što je posle 20 godina ugašen signal te televizije zbog duga.

Advertisements

 

Ona je dodala da u Srbiji ne postoje pravila po kojima se „igra“, te da je niko iz države nije kontaktirao zbog navodnog duga koji je bio povod gašenja signala Kanal 9.

 

– Želim da svedemo račune. Ne mogu da dozvolim da nas ugase zbog našeg duga, a da se njihov ne računa, naglasila je Pavlović dodajući da je „štrajk glađu izgleda jedini način“ da se izbori za prava svoje televizije i zaposlenih. Maja Pavlović (na slici ispod) je dobila jednoglasnu podršku kolega širom Srbije, a javnosti se obratila otvorenim pismom.

 

IZVOR: Danas.rs

Advertisements

error: