NAJNOVIJA VEST! Tači i albanski specijalci upali na Sever Kosova!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU raspoređeni su danas pre podne u neposrednoj blizini brane i veštačkog jezera Gazivode. Oni nose duge cevi, a jedan deo ima fantomke. Pripadnici ROSU su ušli u Centar za ekologiju i razvoj sporta, u neposrednoj blizini hidroelektrane, saznaje Informer.

 

14.28 – Predsednik takozvane države Kosovo Hašim Tači se obratio danas novinarima na jezeru Gazivode i rekao im da je “došao da se prošeta”

 

TAČI PROVOCIRA NA GAZIVODAMA: Došao sam da prošetam!
14.20 – Upad pripadnika ROSU udarna vest u svim regionalnim i svetskim medijima

Upad pripadnika ROSU na sever Kosova udarna je vest u svim svetskim i regionalnim medijima, pa je hrvatski “24sata” preneo da su “Kosovski specijalci zauzeli su važnu branu i vezali Srbe”, rok je ruski RT naveo da je “Vojska Srbije stavljena u stanje najviše borbene gotovosti”.

Advertisements

14.15 – Kako javlja reporter RTS-a, Hašim Tači se nalazi na Gazivodama i to u pratnji direktora kosovske policije. Motiv i cilj dolaska su trenutno nepoznati.

 

14.10 – Ðurić: ROSU na Gazivodama mimo svih sporazuma

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić potvrdio je da su oko jezera Gazivode raspoređene specijalne jedinice kosovske policije, kaže da je ROSU na severu Kosova i Metohije mimo svih dogovora i sporazuma, i da su tamo kako bi Hašimu Tačiju omogućili da obiđe to jezero.

Ðurić je na vanrednoj pres konferenciji u Vladi Srbije naveo da su snage bezbednosti Srbije podignute na najviši stepen pripravnosti.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: