NAJNOVIJA VEST! SPREMAJU SE PROTESTI U SRBIJI! Narod neće lezbejku na čelu države!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon odluke predsednika Vučića da za mandatara odredi Anu Brnabić, došlo je do velikog negodovanja. Ipak, za pravo čudo najveće negodovanje usledilo je zbog njene seksualne orijentacije!?

 

Nije poznato zbog čega je to bitno ali se dobar deo javnosti uzbunio.

Kako saznajemo, trenutno traju razgovori nekoliko desničarskih organizacija ali i desničarskih stranaka i pokreta kako bi se do početka inauguracije predsednika Vučića napravio protest.

Naš izvor napominje da je i SRS trebala da dođe na pregovore ali su oni to navodno odbili uz obrazloženje da protesti u ovom trenutku nisu opcija za Srbiju.

Advertisements

Naš sagovornik ističe takođe, da protesti ne trebaju biti nasilni niti ilegalni, te da će se ukoliko dođe do konačnog dogovora svih strana, protesti čak i prijaviti u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

Kontaktirali smo i MUP kako bi proverili da li oni imaju saznanja o navnodnim najavljenim protestima u Beogradu, evo koji smo odgovor dobili od njih:

 

Poštovani, moramo da odbacimo tvrdnje da MUP krije trenutno saznanja o navodnim najavljenim demonstracijama. Za sada do nas nije stigla nijedna prijava protesta na teritoriji grada Beograda Ukoliko neko zatraži dozvolu svakako ćemo je razmotriti u skladu sa zakonima. Molimo vas ukoliko imate dodatna pitanja, dopišite nam u odgovoru.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Miloš Galić

 

Advertisements

error: