NAJNOVIJA VEST! RASIM: Povlačim se iz politike

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Najavom da neću biti ministar obradovao sam i prijatelje, jer mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao, ali i neprijatelje, koji neće morati da me svakodnevno gledaju, kazao je u intervjuu “Kuriru” potpredsednik Vlade Srbije i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

 

On je dodao da je “na kraju krajeva, glavna zamerka na njegov račun svih ovih godina upravo to što je bio skoro u svim vladama posle 2000. godine”.

 

Odlučno “ne” briselskim ucenama: Srbija ne prihvata ultimatume EU po cenu da proces evrointegracija bude zamrznut.

Advertisements

 

– I zato najmanje što mogu da uradim jeste da se povučem da bih jednog dana mogao da se vratim, što je jedan normalan i prirodan proces u politici – naveo je Ljajić.

On je naveo da nije nameravao da ikoga šokira kad je, gazeći 19. godinu ministarskog mandata, najavio da neće biti ministar nakon narednih izbora.

 

– Ovo je vin-vin situacija i za moje prijatelje i za neprijatelje. Prijatelji su se obradovali zato što mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao. Za 10 godina, ni dana godišnjeg odmora nisam imao. A neprijatelji su se obradovali jer neće morati da me svakodnevno gledaju – poručio je Ljajić.

 

B92 / REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: