NAJNOVIJA VEST! Policija počela da izbacuje građane iz RTS-a

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Pripadnici Žandaremerije su oko 21.30 ušli u zgradu Radio televizije Srbije i počeli da izvode ljude. Neki su seli na pod, među kojima je i lider pokreta Dveri Boško Obradović, ima dosta koškanja. Građani viču – “uhapsite Vučića”, “Izdaja” “av, av, av”, “uaa” “kerovi”…

 

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je građane ispred RTS da se mirno raziđu, a lidere SZS da, kako je rekao, odmah prekinu sa nasiljem i pretnjama novinarima. Prekršajno i krivično će odgovarati svaki čovek koji je činio nasilje, rekao je Stefanović tvrdeći da se ono večeras desilo u zgradi RTS i da su neki novinari, navodno, pretučeni. Boško Obradović je rekao da je sve laž.

 

Načelnik beogradske policije Milan Stanić rekao je večeras liderima opozicije da napuste zgradu Radio televizije Srbije.

Advertisements

“Ne terajte nas da vas iznosimo, kao ove dole njih 150”, rekao je Stanić i dodao da je dobio naredjenje od ministra policije Nebojše Stefanovića da ih izbace iz zgrade.

 

Obradović je potom kazao da oni neće napustiti RTS. Kako javlja reporter agencije Beta, ispred zgrade RTS gradjani pokušavaju da blokiraju izlaz iz zgrade. Oni su doneli montažne ograde i kliznu kapiju do dvorišta RTS kako bi zatvorili ulaz.

 

Skandiraju “Sram vas bilo”, “Uhapsite Vučića”.

Izveli su lidera SZS Dragana Đilasa, a Boško Obradović sedi na podu. Vuku ljude za ruke i noge i iznose ih iz zgrade. Neki su seli na pod, ima dosta koškanja.

 

N1 SRBIJA

FOTO: N1

 

Advertisements

error: