NAJNOVIJA VEST! Dačiću pozlilo u avionu, prebačen u bolnicu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lideru socijalista i šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću pozlilo je u avionu na putu za ostrvsku zemlju Unija Komora, koja je poslednja u nizu povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

 

Uprkos dobrim vestima, zbog celokupno loše situacije u pregovorima o kosovskom rešenju, s obzirom na to da Albanci opstruiraju svaku šansu za eventualni dogovor, Dačiću je skočio šećer na 20, što je zabrinulo njegove saradnike.

 

– U poslednje vreme značajno je promenio režim, trudi se da se manje nervira, izbacio je slatkiše i koka-kolu, ali očigledno ne vredi… Slošilo mu se u trenutku, iznerviran je zbog svega što se oko Kosova dešava, mnogo smo se uplašili – kažu njegovi saradnici koji su prisustvovali neprijatnoj sceni.

 

Inače, ovo nije prvi put da Dačić ima problema sa šećerom, a o tome se u dva navrata pisalo početkom ove godine.

Krajem januara Dačić je počasnom predsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću zbog svađe sa naprednjacima poručio da se smiri ili će ga u suprotnom nositi na duši.

Advertisements

Dačić mora da se kloni stresa kako zna i ume, da ima redovnu ishranu, baš kao i sedam sati sna svakog dana – Dragan Miljković, lekar

– Neću u detalje, sada sam dobro, što je najbitnije. Šlogiraću se jednom zbog njega i svih tih bespotrebnih stvari. Čim odem iz zemlje, moji iz stranke mi naprave neku glupost – rekao je Dačić tada.

Desetak dana potom, u februaru, Dačiću je opet pozlilo i prebačen je hitno na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je šećer naglo skočio na čak 17.

Doktor opšte medicine Dragan Miljković za Srpski telegraf kaže da je stres glavni okidač te da Dačić mora da pripazi.

 

– Zvuči otrcano, ali mora da se kloni stresa kako zna i ume, da odvaja bitno od nebitnog, da ima redovnu ishranu, baš kao i sedam sati sna svakog dana. Pored toga, neophodno je da odlazi na redovne preglede i češće boravi pored reke ili na planini – zaključuje Miljković.

 

Srpski Telegraf

Advertisements

error: