NAJNOVIJ VEST – HRONIKA – Napadači prebili TRANVESTITA u centru grada BEOGRADA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Trans osobu Lelu (T.D.) i njene dve drugarice napao je nepoznati muškarac u centru Beograda, saopštilo je danas Udruženja gradjana “Egal”.

 

Udruženje “Egal” je podsetilo da je to drugi napad na trans osobu u centru Beograda u poslednjih 10 dana i da prethodni napad na Leonu još nije rešen.

Kako su naveli, Lelu i njene drugarice je nepoznati mladić starosti od 20 do 23 godine napao u ponedeljak, 8. maja oko 3.45 u piceriji “Trg” na Trgu Republike dok su kupovale picu.

Dok su čekale porudžbinu prišla su im dva muškarca od kojih im se jedan obratio sa rečima: “Ne mogu da verujem da trandža stoji do mene i kupuje picu”.

Advertisements

U trenutku kada je Lela plaćala picu nepoznati muškarac joj je prišao s ledja i počeo da je udara pesnicama u glavu u predelu slepoočnice i obraza, a onda i nogama. Lela je od udaraca pala u ugao picerije pored kase i izgubila svest.

Leline drugarice su se postavile izmedju nje i napadača, zbog čega on jednu od njih udario u vilicu i tom prilikom joj polomii zub, a drugu udario u telo, rekle su one u izjavi “Egalu”.

Nakon toga muškarac koji je bio u pratnji napadača i nije učestvovao u incidentu je izveo napadača napolje, a jedna od napadnutih devojaka je pozvala policiju. Ubrzo se pojavila policijska patrola, kao i vozilo hitne pomoći.

Posle pregleda na maksilofacijalnoj hirurgiji Urgentnog centra njih tri su dale izjavu u policijskoj stanici Stari grad, navedeno je u saopštenju.

 

IZVOR: ALO

Advertisements

error: