MUŽ BACIO ŽENU SA MOSTA! Policija traga još za telom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ronioci u subotu pretraživali korito reke kod Beške, a za nedelju najavljena potraga nizvodnije. Grahovac ispričao policiji da je njegova žena iznenada prekoračila ogradu mosta.

 

RONIOCI Žandarmerije i u subotu su u Dunavu na potezu kod Beške nastavili potragu za telom Novosađanke Marijane Grahovac (40), koja je u noći između četvrtka i petka, pod još nerazjašnjenim okolnostima, okončala svoj život u talasima reke. U popodnevnim časovima pretraživanje reke je bilo privremeno obustavljeno, ali će biti nastavljeno.

Pod sumnjom da je s Mosta slobode gurnuo svoju suprugu, majku njihove desetogodišnje devojčice, uhapšen je Zoran Grahovac (45). Upravo je on te noći u 1.15 pozvao policiju i rekao da je Marijana skočila s mosta u Dunav.

Advertisements

 

Šta se tačno dogodilo na sredini Mosta slobode, gde se zaustavio crni automobil sa bračnim parom, inače prosvetnim radnicima, još nije rasvetljeno, a na snimcima kamera postavljenih na mostu, kako saznajemo, nije ništa zabeleženo.

U kolima su, kako nezvanično saznajemo, pronađeni tragovi krvi, a veštačenjem će se utvrditi čija je. Na proveri će biti i njihova komunikacija prethodnih dana.

 

novosti

Advertisements

error: