MUP OBAVEŠTENJE: Ima dokaza da je Zoran Marjanović ubica – ima i saučesnika!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako saznajemo večeras od svojih izvora unutar policije tačna je vest da je Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva Jelene Marjanović. Tužilaštvo je dobilo dovoljno dokaza i dalo je nalog policiji da reaguje.

 

On je sproveden u Centralni zatvor i tamo će se zadržati najmanje 30ak dana zbog bojaznosti da bi mogao uticati na svedoke. Ono što smo uspeli saznati jeste da je on imao i saučesnika u prikirvanju tragova ubistva kao i da je najmanje jedan član familije znao čitavu istinu.

Marjanović je tokom razgovora sa policijom bio u kritičnom psihičkom stanju, plakao je sve vreme i dozivao ime svoje ćerke Jane. Intervenisali su i lekari kako bi ga smirili sedativima.

 

OTAC LAŽE ZA SINA!

Advertisements

Zoranov otac međutim tvrdi za medije da iza ubistva stoji tajkun Aleksandar Radovanov koji drži pola Beograda njen ljubavnik. Naš izvor napominje da je sve to laž i da otac Zorana Marjanovića namerno spinuje čitavu priču. Naime, porodica je do juče tvrdila da je Jelena bila divna osoba i da nije imala ljubavnika. Sada tvrde drugačije.

 

Takođe ne postoji osoba Aleksandar Radovanov misteriozni tajkun koji drži pola Beograda, te je to velika laž koja se lako proveri. Treće, otac Zorana tvrdi da je tajkun ubio pevačicu jer je htela da ga ostavi a zapravo se desilo isto to samo na surpotnoj strani. Jelena je htela da ostavi Zorana zbog čega ju je on izgleda i ubio. Svedoci su ranije tvrdili i da su se oni taj dan u kolima žučno raspravljali.

 

Policija bi trebala da u narednih 48 sati izađe  u javnost i sa zvaničnim saopštenjem!

NAPOMENA: Zabranjeno kopiranje teksta na druge sajtove bez dozvole redakcije!

izvor: Dnevni Žurnal / Darko Jakić

Advertisements

error: