MUČNO SAOPŠTENJE SNS-a: Oni koji ne vole GAŠIĆA su protivnici SRBIJE i napretka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Povodom imenovanja Bratislava Gašića na mesto direktora BIA javljaju se oni koji su direktno zgazili institucije u Srbiji i radili u interesu svih drugih, samo ne u interesu svog naroda, saopšteno je iz Srpske napredne stranke.

 

Kako se navodi, povodom imenovanja se bune “isti oni koji su uveli strane agenture na velika vrata u svaku poru bezbednosnog sistema Srbije, za šaku dolara prodali načela suverenosti i nezavisnosti države, za vreme čije vladavine su institucije učestvovale u ubistvu premijera, a politička ubistva bila normalna i redovna pojava”.

Advertisements

Iz Srpske napredne stranke poručuju da “oni koji su direktno učestvovali čak i u likvidacijama na ulicama, sada se nadaju da su građani Srbije zaboravili šta su nekada radili i u čije ime su razarali suverenitet i nezavisnost naše države”.

Srpska napredna stranka izrazila je zadovoljstvo što upravo takve “opskurne likove sa srpske političke scene ljuti to što će na čelo BIA doći Bratislav Gašić, jer to znači samo jedno: da je pravi čovek na pravom mestu i da će bezbednost Srbije i svih njenih građana biti na najvišem mogućem nivou”.

 

IZVOR: RTS

Advertisements

error: