MONSTRUM ŠOKIRAO SRBIJU! Silovao dve devojke, staricu i dete, ubio čoveka a na slobodi je!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ivan Novakov (38) iz Banatskog Brestovca uhapšen je zbog sumnje da je 11 puta nožem izbo poznanika Jona Mezimka, zvanog Muja (54), iz Bele Crkve, a potom pretukao i pokušao da siluje Dragicu Jovanović (52), komšinicu ubijenog čoveka.

 

Monstrum iz Bele Crkve je silovao i ubio jednu baku i zbog toga je bio u zatvoru 12 godina. Po izlasku iz zatvora je pretukao i pokušao da siluje trudnu sestričinu. Pre toga je silovao sestru od tetke i napravio joj dete, a takođe je silovao i sedmogodišnjeg sestrića. Tukao ga je i silovao, a potom ga je vezao za bicikl u vukao kroz selo – priča sestra ubice Novakova.

Stravičan zločin dogodio se u četvrtak oko 21 sat u Ulici Dejana Brankova, u kući ubijenog Muje.

 

Ubica se hvalio u kafani

Advertisements

Novakov je ubrzo uhapšen u obližnjoj kafani, gde je naručio piće i pohvalio se da je ubio čoveka.

Dragica Jovanović, koja je samo pukom srećom preživela, kaže za Kurir da je kod ubijenog Mezimke bila da bi joj pogledao neke papire, jer je sa suprugom na sudu, a on je trebalo da je posavetuje.

– Ne znam koliko je sati bilo, ali napolju se čulo da neko lupa. Muja je otišao do vrata na kojima je bio Novakov i tražio mu cigaretu. Muja mu je rekao da nema cigarete i zatvorio vrata. Međutim, Ivan je nastavio da lupa. Kad je Muja viknuo još jednom na njega da prestane, Novakov je iz sve snage lupio vrata, odvalio ih i na hodniku je skočio na njega – priseća se Dragica i dodaje:

– Videla sam nož i kako ga ubada u grudi. Počela sam da vrištim, ali mi je pretio da će mi, ako ne ućutim, iseći jezik.

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: