MONSTRUM IZ KALUĐERICE: Nisam tukao ženu, verovatno je sama sebe prebila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice nagirao je danas na početku suđenja da je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22) sa kojom ima dvoje dece.

Iznoseći gotovo dva sata odbranu pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu, Marinković je tvrdio da joj nije on naneo povrede i opekotine niti da ju je mučio dva dana zaključanu u stanu, već da je “Marija ili samu sebe tukla, ili je to učinio njen ljubavnik”.

On je potvrdio samo da ju je 25. avgusta nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je prevarila sa sinom zakupodavca stana u kojem su živeli.

– Kada sam tog dana izašao iz kuće, Marija nije bila ošišana niti je izgledala kao na slici koju mi je tužilac pokazao, šlogirao sam se kad sam je video – naveo je optuženi tvrdeći da je imala “samo modricu na obrazu i opekotinu na čelu”.

Advertisements

Današnjem suđenju Marija nije prisustvovala, a njeno saslušanje je planirano u nastavku suđenja koje je zakazano za 10. februar.

Sud je danas odbio predlog Marinkovića i njegovog branioca za isključenje javnosti sa suđenja kao predlog da mu se pritvor u kojem je od kraja avgusta, zameni kućnim pritvorom.

Tužilaštvo je optužnicom sudu predložilo da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela.Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje dece, koju je policija, kako su preneli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave.

Takođe je imala je opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cevi, preneli su mediji navodeći da su im deca u to vreme bila kod njene majke.


INFORMER

Advertisements

error: