MONIKA BELUČI: Puna sam poštovanja prema Srbiji, ovo je zemlja lepote i patnje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Snimati četiri godine u jednoj zemlji znači da je sve oko vas prelepo – istakla je slavna zvezda

Monika Beluči, slavna glumica, diva koja nema konkurenciju kada je lepota u pitanju, pravi primer dame koja zrači posebnom energijom, juče je stigla u Beograd kako bi otvorila 45. FEST.

Nakon što je nasmejana stigla na beogradski aerodrom, Monika je još veselija došla na beogradsku premijeru filma “Na mlečnom putu”, Emira Kusturice.

Vrlo ljubazno popričala je sa medijima koje je prvo pozdravila na crvenom tepihu, podelivši radost zbog boravka u Beogradu:

– Drago mi je što sam ovde. Sjajno mi je bilo u Srbiji, sve ove godine, dok sam snimala film. Zaista, imam toliko utisaka, toliko poštovanja i srećna sam što sam ovde da promovišem film. Ovo je veliki izazov za mene! – rekla je Monika.

Na pitanje kako joj je bilo dok je snimala film, te koliko poznaje našu kulturu, Belučijeva je podelila iskrene utiske i stavove:

Advertisements

– Ne pričam srpski, ali u filmu pričam na srpskom. Emir Kusturica je rekao da je moj srpski dobar… (smeh) Sve što mogu da kažem jeste da sam imala četiri godine zaista lepo provedenog vremena. Snimati četiri godine u jednoj zemlji znači da je sve oko vas prelepo. Zemlja je napravljena od lepote i patnje… Za nas je teško da sudimo jer ne znamo priču…

 

Ono što mogu da kažem jeste da sam ja pristupila ovom filmu sa umetničke i ljudske tačke gledišta, a ne političke. To je film o ljubavi, nadi, to je ljubavna priča između dvoje odraslih ljudi koji nemaju šta da izgube i nisu više mladi… Ali, iako su sve izgubili, nešto magično se desilo u trenutku kada su se sreli – objasnila je slavna lepotica kojoj je dodatni razlog za sreću povratak Emira Kusturice na filmsko platno.

 

IZVOR: TELEGRAF

Advertisements

error: