MOMAK OBJASNIO: Vučiću trebaju gladni jer tako im kupi glas za 1000 dinara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Krstan Vuković, mladić koji je bio zlostavljan u školi i osuđen zbog pokušaja ubistva u samoodbrani, napisao je otvoreno pismo premijeru Aleksandru Vučiću i na taj način izneo svoj stav o trenutnoj situaciji u Srbiji i o Vučićevoj vladavini.

 

Ovaj mladić koji radi od svoje trinaeste godine odmah na početku Vučiću je zamerio to što stalno naglašava kako radi. – Niste Vi jedini koji radite, mada to uvek naglašavate.

Ja idem u školu i svako popodne posle škole moram da radim i tako već peta godina, a imam 18. I pored toga, škole i posla, radim i baštu i oko kuće- napisao je ovaj hrabri mladić.

Advertisements

 

On napominje da profesori okreću glavu od nasilja jer se boje moćnih tata koji su članovi stranaka, a da su u Skupštini primitivci i oni koji ne znaju da govore, jer Vučić promoviše neobrazovanost, nepismenost i lažne diplome.

 

Između ostalog Vuković je vrlo oštro zamerio predsedniku što ima potkupljive novinare i „smrdljive tabloide“ i što je od države napravio rijaliti šou. – Vama gladni odgovaraju jer samo tako možete da dobijete glas za 1000 dinara, a ko kaže da je gladan dobice policiju za vrat, pa to ni Kim Dzong Unu nije palo na pamet- napisao je Vuković.

 

Izvor: Opozicionar

Advertisements

error: