MOMAK NOVINARKE BARBARE PRETI NARODU: Prebiću vam svima noge!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Barbara Životić, reporterka Studija B, dospela je u žižu javnosti nakon direktnog uključenja u emisiju Panorama s protesta koji su u centru Beograda pod nazivom “Stop krvavim košuljama”.

 

Zbog tona i načina na koji je Barbara izveštavala s protesta, mlada novinarka brzo je postala zvezda na društvenim mrežama. Tačnije, predmet sprdnje.

Pljuštale su i uvrede i prozivke, pa i na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenje. Mnoge od tih prozivki bile su zaista degutantne, a neke od njih i seksističke i mizogine.

Ipak, Barbarini “simpatizeri” stali su u njenu odbranu, a pojavila se i fotografija pretnje koju je dobio novinar Zoran Jeremić.

Advertisements

 

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter objavio pretnju koja mu je stigla od jednog momka koji je između ostalog napisao “dobili ste pažnju Forrest Gagng Membera”

Pomenuti momak zapretio je da će zbog kačenja Barbarinih fotografija Jeremić dobiti teške telesne povrede i da će njega i ostale koji prozivaju Barbaru “ispeglati štanglama”.

 

U komentarima na Jeremićevu objavu javilo se još korisnika kojima je pomenuti muškarac pretio, a njegov nalog je nakon toga suspendovan.

 

IZVOR: Espreso.rs / FOTO: Facebook

 

Advertisements

error: