MODNI KREATOR: Nisam silovao decu ja sam pošten čovek!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Darko Kostić negirao da je seksualno zlostavljao maloletnog pevača L. J. (15). Dečak, međutim, tvrdi: Napao me je, tražio je da se skinem, da se mazimo, morao sam da ga udarim i pobegnem.

 

Modni kreator Darko Kostić (38) negirao je u policiji da je 14. juna u svom studiju na Novom Beogradu pokušao da siluje maloletnog L. J. (15), učesnika muzičkog takmičenja “Neki novi klinci”! Na drugoj strani, dečak tvrdi da ga je Kostić terao da se skine go, da se maze, pa je morao čak i da udari modnog kreatora kako bi pobegao!

 

Darko mi je ponudio da me slika za jedan modni časopis, obećao mi je da će mi dati 50 evra po fotografiji.

Pevač L. J. (15)

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Kostić je u ponedeljak uveče sam došao u policijsku stanicu na Novom Beogradu kako bi odgovorio na optužbe dečaka.

 

– Nemam nikakav razlog da bežim, niti da se krijem od bilo koga. Kada sam video na internetu da me policija traži zbog navodnog zlostavljanja dečaka, odmah sam došao u stanicu da dam iskaz. Nije tačno da sam pokušao da silujem dečaka. On je taj koji je mene proganjao i navaljivao da uđe u moj stan, koji koristim kao modni studio – rekao je Kostić i dodao:

– Taj dečak me je kontaktirao na Fejsbuku, tvrdio je da je “zvezda Granda”. Molio me je da mu uradim modne fotografije, ali kad je došao kod mene, rekao sam mu da je mali i da ne može biti maneken, da jednostavno nije za taj posao. On je tad otišao, ali je nastavio da me proganja. Ja mu nisam odgovarao.

 

Kostić je zatim naveo da je L. J. 14. juna došao do njegovog studija i molio ga da ga pusti unutra.

– Bio je uporan, nije hteo da ode. Otvorio sam mu vrata i rekao mu da briše odatle, da neću da radim s njim. Dečak me je tad iz besa odgurnuo i iscepao mi majicu. Posle toga ga nisam video, a onda sam čuo da me je optužio za seksualno zlostavljanje – rekao je Kostić na saslušanju.

Advertisements

 

Na drugoj strani, L. J. je prekjuče, u pratnji majke, ispričao policajcima da je modni kreator zapravo njega kontaktirao na Fejsbuku i da je insistirao da se nađu u njegovom studiju.

Na drugoj strani, L. J. je prekjuče, u pratnji majke, ispričao policajcima da je modni kreator zapravo njega kontaktirao na Fejsbuku i da je insistirao da se nađu u njegovom studiju.

 

Komšije: Darka često posećuju mali Romi

Komšije Darka Kostića kažu da poznati dizajner gotovo svakog dana dovodi nepoznate mladiće u stan.
– To su uglavnom Romi. Skoro svakog dana mu dolaze novi klinci, ko zna šta rade… Nismo to prijavili policiji jer nismo ni mislili da treba, svako može da ugosti koga hoće – ispričao nam je jedan komšija.

 

– Ponudio mi je da me fotografiše za jedan poznati modni časopis i obećao da će mi platiti 50 evra po fotografiji. Otišao sam kod njega na Novi Beograd i popili smo piće u stanu. Darko je napravio par snimaka foto-aparatom. U jednom trenutku zatražio je od mene da se malo razgolitim, što sam ja odbio – ispričao je L. J.

Prema njegovim rečima, Kostić je nastavio sa nepristojnim ponudama, pa mu je predložio da se skine i legne pored njega na krevet kako bi se malo mazili:

 

– Rekao je doslovno: “‘Ajde, ne foliraj se, lezi sa mnom u krevet.” Kada sam i to odbio, Kostić me je uhvatio rukama za ramena i pokušao da me spusti na ležaj. Udario sam ga pesnicom u glavu, a on je jauknuo i pao. Onda sam mu uzeo ključeve od stana, otključao vrata i pobegao.

 

AUTOR TEKSTA: Informer.rs / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: