MLADIĆ IZNEO ODBRANU: Tukao sam je satima, ali nisam hteo da je povredim!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Upozoravali su je na Đorđa, ali mladalačka zanesenost je bila jača.

 

Posle divljačkog napada koji se desio u utorak oko 12 sati, kada je Đorđe Lacković pretukao Ivanu Filipović sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, nesrećna devojka uz stani nadzor lekara oporavlja se na grudnom odeljenu u Sremskoj Kamenici.

Porodica unakažene devojke i dalje je u šoku, a danas su ponovo u Novom Sadu jer su se zabrinuli kada su čuli da pljuje krv.

 

– Ja sam se sad čuo sa njom njom rekla mi je da pljuje krv, mada se ja nadam da je to dobro, jer se krv ne zadržava unutra. Kaže mi da su joj nešto stavili u rame. Leži u krevetu i ne može da ustane. Teško diše, jer joj ostaje vazduh, pa ne može sve da izdahne jer u plućima ima vode – priča brat Ivan.

Majka Slađana, kao i svaki roditelj, non stop zove ćerku. I dalje ne može da se oporavi od šoka. Istina, Đorđe im se nikada nije previše dopadao, ali nisu mogli ni da pretpostave da ovo može da uradi njihovoj ćerki.

 

– Možete zamisliti kako je to strašno?! Tukao je od radijator sve dok radijator nije ičupao iz zida. Prst joj je polomio da se ne bi branila. Nema čime je nije tukao i onda je rekao da će je opet tući kad se vrati. Kad smo je videli, onda je bila sva u modricama, sa ogromnim hematomom na glavi, a po celom telu su opekotine od pegle i ubodi od noža. Sreća pa je ona nekako smogla snage i pozvala drugaricu koja je odvezla u Urgentni centar. Onda je i on došao, ali ga je tu policija uhapsila – priča majka Slađana.

Advertisements

Đorđe se nad Ivanom iživljavao jer je posumnjao da ga vara. Da je bio ljubomoran znali su i roditelji i zbog toga su bili stalno zabrinuti što je sa njim.

 

– Mi smo joj govorili i upozoravali je, ali nije vredelo. Pre njega je imala divnog dečka koji je dolazio i kod nas kući, a onda je upoznala njega. Mi nismo bili za tu vezu, ali ona je punoletna i sama odlučuje o svom životu. Kad je pozvao da ide u Novi Sad, mi smo govorili da ima i ovde posla i molili je da ostane, međutim, ona je odlučila da ide sa njim. Sad i ona vidi šta je uradila – priča kroz suze majka.

 

Osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana a na teret mu se stavlja krivično delo nasilje u porodici.

“NISAM HTEO TAKO DA JE PREBIJEM”

Đorđe se pred tužiocem branio da “nije hteo da je toliko prebije”.

– Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko – pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, saznaje “Blic”.

 

On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Pomahnitali Đorđe se nad nesrećnom devojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

 

TELEGRAF.RS

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: