MITROVIĆU MOŽE LI JEDNO OTVORENO PISMO?! Za tvog sina koji je udario kolima devojku?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović već pola meseca zloupotrebljava svoje vlasnišvo kako bi poturao svoja nebitna OTVORENA PISMA građanima Srbije.

 

U tim pismima, on je ničim izazvan kritikovao i napadao sve oni koji su krenuli da kritikuju Vučića.

Danima je u svojim pismima započinjao vređanja sa: Dragi Keno, dragi Điki (Đilas), dragi Rodiću, Mirkoviću….

 

U tim pismima koja više liče na dečija “tužibabska” napadanja, Mitrović je izgovarao reči kao što su: Džiberi, spajdermeni, ološi, debele svinje, opajdare, kriminalci, reketaši, starletani… To nikako nije primereno za televizijski auditorujum i nacionalnu frekvenciju.

Zanimljivo je da RRA niti bilo koja druga organizacija koja nadgleda šta se emitije na televiziji, ne želi da opomene ili kazni Mitrovića zbog neprimerenog sadržaja.

 

A i zašto bi? Pa, on je udarna medijska pesnica aktuelnog režima. Gde ste videli da onaj ko je uz vlast bude kažnjen? Ne ide to tako. Nismo svi isti, postoje i privilegovani koji mogu i da ubiju pa nikom ništa.

Advertisements

Građani su na društvenim mrežama počeli da pitaju Mitrovića, da li će i jedno svoje otvoreno pismo da iskoristi kako bi se javno izvinio zbog dela svoga sina koji je kolima usmrtio malu Bojanu?

Niko ne kaže da je mali Mitrović to namerno uradio, jer nije. Ali pošto je sin uticajnog tate da li će biti pravde?

 

Mediji su ranije pisali da je Mitrović mlađi udario devojku, da je vozio više nego što treba (brzina) ali i da je pobegao sa mesta nesreće te da je odbio da pruži prvu pomoć.

Ako je to tako, onda je ovde počinjeno ne jedno, NEGO VIŠE KRIVIČNIH DELA.

 

Da li ovde ima pravde? NE!

Nismo svi isti, nismo svi privilegovani. A ti se narode pazi. Ako ne platiš struju 1000 dinara možda vam i sruše kuću. Ako to i urade neka barem bude preko dana. Da ne bude noću sa fantomkama kao u Savamali.

A, ako se i pobunite nemojte da se čudite ako dobijete otvoreno pismo Željka Mitrovića u kojem vas može nazvati spajdermenom ili podebljanom, plaćeničkom svinjom Džordža Soroša.

 

Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

Advertisements

error: