MITROVIĆ: Planeta je oduševljena mojom “Zadrugom”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Projekat ‘Zadruga’ oborio je sve rekorde u Srbiji i regionu, a na američkom festivalu ‘NATPE’ uspeo je da se nađe u samom vrhu u konkurenciji od čak 22 televizijska formata.

Autorski projekat “Zadruga” direktora i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića osvojio je na američkom festivalu “NATPE” prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu. Projekat “Zadruga” uspeo je da se nađe na samom vrhu u konkurenciji od čak 22 televizijska formata.

 

Mitrović je, nakon uručenja nagrade, istakao za Televiziju Pink da je prezadovoljan nagradama koje je njegov projekat osvojio u Budimpešti.

 

– Nagrada za produkciju nam je bila i te kako značajna, jer nijedna televizija nema kapacitete kao mi. Suštinski smo, ako ne prva, onda jedna od tri televizije sa najvećom produkcionom snagom u Evropi. Očekivao sam duplu krunu, ali sam apsolutno zadovoljan, budući da konkurentski formati, prema mom skromnom mišljenju, nisu u sličnoj kategoriji. I rejtinzi i šerovi su pokazali da našem projektu nema premca – istakao je Mitrović.

Advertisements

 

On je najavio “Zadrugu 2” koja će, siguran je, ponovo naći svoje mesto u konkurenciji na festivalu.

– U septembru započinjemo sa “Zadrugom 2”, šest puta većim projektom u odnosu na “Zadrugu 1”. Nova “Zadruga” biće nastavak stare, ali drugačije produkciono organizovan. Donosimo puno novina i sadržajno znatno komplikovaniji projekat, kako ova kategorija ne bi došla u fazu “padanja”, što se dešavalo prethodnih godina sa rijaliti formatima. “Zadruga 2” nije jedina, već spremamo još šest ili sedam velikih projekata za novu sezonu, a noseće tkivo biće upravo “Zadruga 2” – kaže vlasnik TV Pink.

 

AUTOR TEKSTA: Pink.rs

Advertisements

error: