MITING SNS UŽIVO! – VUČIĆ: Mrze me jer sam oličenje poštenja i dobrote!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Dragi prijatelji, Beograđani, hvala vam što ste došli po ovolikom kijametu da nas pozdravite. Hoću da vam se zahvalim da dobroj i pozitivnoj kampanji koju smo proveli.

 

Moj poziv danas vama nije da gledate samo šta smo napravili u prethodne četiri godine, već da gledate u budućnost i kome bi ste dali svoj glas i moslim da vam je jasno da je ovo najbolji tim – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

On se zahvalio svim saradnicima na učešću u kampanji i svima koji su podržali listu “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”.

Advertisements

 

– Govorili su kako smo skinuli kaldrmu u Skadarliju i da je asfaltiramo, pa kad su sami sebe uhvatili u laži rekli su: “Neka, širi mržnju prema Vučiću”. Neka, to me ništa ne dotiče dok imamo divne Beograđane koji podržavaju rad i marljivost, a ne lopovluk – rekao je Vučić i poručio da reč imaju građani Beograda, a ne protivnici.

 

– Prethodnih dana ste mogli da čujete u ovom festivalu demokratije, pošto svi imaju potrebu da izgovore neku psovku i nešto ružno protiv mene, pošto o Beogradu i Srbiji ne znaju da kažu ništa. Pa kad nemaju šta da kažu, svađaju se između sebe. I jedni i drugi su u pravu šta god da kažu za one druge – poručio je Vučić i dodao da u svakom delu Beograda mora da se živi lepo.

 

– Mrze me zato što sam oličenje dobrote i poštenja ono što oni nikada neće imati.

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: