MIRKOVIĆ RAZOTKRIO VUČIĆA!Ti si upravljao huliganima koji su palili američku ambasadu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poličitar Saša Mirković burno je reagovao na tekst DANAS-a o Vučiću i razgovorima o braći Bitići i paljenju američke ambasade u Beogradu 2008. godine.

Izgleda da je bivši saradnik Vučića opomenuo svog bivšeg šefa da zna nešto više o njemu.

Evo šta je napisao:

Advertisements

KO JE ORGANIZOVAO PALJENJE AMERICKE AMBASADE?
Ne razumem kakvi razgovori oko paljenja ambasade u Beogradu 2008 god. Pa ON ODMAH TREBA DA SE PRIJAVI U FBI ZA TO, KAD JE VEC TAMO. NIJE BITNO KO JE PALIO, NEGO KO JE ORGANIZOVAO. Vucic je izgleda zaboravio sta je radio tada, kao sto zaboravlja i sta je radio svih ovih godina.
Mene je sramota sto se na celu Srbije nalazi covek koji nam je sa takvom velesilom kao sto je Amerika napravio problem, koji godinama kosta sve gradjane Srbije.
Pozivao sam ga na tv duel, a evo i sad ga pozivam izmedju ostalog da ga pitam, da li se seca sta je radio na dan mitinga “KOSOVO JE SRBIJA” 2008 god. posebno sa ambasadom USA? Sa kim je koordinisao akciju iz Narodne skupstine Republike Srbije, ko je bio sve u prostoriji i ko mu je prenosio poruke, do jednog sefa kabineta u Vladi RS. Ima nas koji to nismo zaboravili.
Zato sto i on i ja znamo.da ja sve to znam, zato se i plasim za bezbednost svojih najblizih. Neka odgovori na tv duel sa JAVNIM POLIGRAFOM, ako misli da sme to da uradi. Imam ja jos mnoga nezgodna pitanja za Vucica.

 

Dnevni Žurnal

Advertisements

error: