MIRKOVIĆ PORUČUJE: Dosta je straha znamo da će da hapse Vučićeve protivnike!

Podeli vest sa drugima!
  • 11
    Shares

Advertisements

Po ko zna koji put će kako najavljuju, hapsiti političke neistomišljenike i ozbiljne protivnike, da bi zataškali i trenutno oprali biografije svojih funkcionera, kao i koalicionih partnera.

 

Hapšenje ljudi bez dokaza, je u stvari FAŠIZAM! Na ovaj način pokušavaju takođe da skrenu temu sa trenutnih dešsavanja, gde je PONIŽAVANJE SRBIJE I NJENIH GRAĐANA dostiglo ISTORIJSKI MAKSIMUM!

RECIMO meni i dalje niko ne odgovara na pitanje kad će se privesti PRAVDI u ovoj zemlji čovek koji je bacio BOMBU na moju kuću u Beogradu 2012 godine, pošto sam kao jednog od organizatora JASNO označio BOŠKA NIČIĆA i za to imam saznanja!

NIČIĆ STOJI IZA PROGONA MIRKOVIĆA?

Pitao sam to mnogo puta, dok sam bio NARODNI POSLANIK, GRAĐANIN, a evo sad pitam i kao KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

Jer, kako može bilo koji građanin da se oseća bezbedno u svojoj državi, gradu kad kriminalci i pripadnici organizovanog kriminala sede u vrhu partije na vlasti!

Advertisements

Narodni radnički pokret, čiji sam ja potpredsednik, takođe će ovih dana podneti krivičnu prijavu za nezakonito držanje u pritvoru i organizaciju u delovima pravosuđa, koja me je na nezakonit način uz pomoć lažnih presuda i nameštaljki okrivila, za krivično delo koje, ne da nisam uradio, nego prosto i ne postoji, a sve to u aranžmanu jedne pravosudne porodice čiji je šef BOŠKO NIČIĆ.

 

Tim činom su mi ugrozili sva moja USTAVNA I GRAĐANSKA prava i izvršili PRAVNO NASILJE a pojedinci iz ORGANIZIVANE GRUPE, koja se bavi raznim ucenama u Timočkoj krajini, kao i drugim vrstama organizovanog kriminala (od trgovine narkoticima, opojnim drogama, ljudima, rukovanjem teškim naoružanjem itd), mi i dan danas prete da ZABORAVIM na KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

VUČIĆ ĆUTI ALI TAJNO RADI I DALJE!

S tim u vezi im ponavljam, ne plašimo se gospodo ni VAS, ni VAŠIH BATINAŠA, PRIVATNE POLICIJE, TUŽIOCA I SUDIJA!

NAROD VEĆ ZNA SA KIM IMA POSLA I TO ĆETE VRLO BRZO SHVATITI, VEĆ NA SLEDEĆIM IZBORIMA!

 

Izvor: Tanjug.info

Advertisements