MIRKOVIĆ: Ono što su radili Oliveru Ivanoviću sada rade i meni

Podeli vest sa drugima!
  • 104
    Shares

Advertisements

Kandidat za gradonačelnika Beograda Saša Mirković u današnjoj izjavi za javnost, saopštio je da je prava sramota što državni organi Srbije nemaju dobru zaštitnu meru za aktere opozicije ali i sve ostale političke učesnike.

 

Mirković je napravio paralalelu sa onim što se njemu dešavalo na političkom i pravnom polju, sa onim što se dešavalo i sada pokojnom Oliveru Ivanoviću.

Ivanović je takođe kao i Mirković (po sopstvenim tvrdnjama) nevin bio u pritvoru dok se dokazalo konkretno nije ništa. Kao jedna od zanimljivih činjenica jeste i to što je Ivanovniću čak dva puta goreo automobil, dok je Mirkoviću bačena bomba na kuću. Za šta je on posle optužio aktuelnog gradonačelnika Zaječara Boška Ničića ali i Vučićevog šefa kabineta Ivicu Kojića.

 

Istrage nije ni bilo, u OBA SLUČAJA.

Advertisements

Ivanovnić je u poslednjim mesecima života dobijao pretnje od Srba koji su kontrolisali Kosovsku Mitrovicu, u pitanju su ljudi koji su prema nekim indikacijama indirektno povezani sa ljudima iz Beograda, koji bi mogli da stoje i iza pretnji Mirkoviću. Ipak teško je definisati takve stvari.

Mirković dalje napominje da su i njegovi članovi porodice patili zbog političkog progona a da su njegovi baba i deda zbog stresa i bola preminuli u samo pet dana, jedno za drugim.

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Advertisements