MIRKOVIĆ JAVNO PROZVAO VUČIĆA: Zbog tvog paljenja ambasade izgubljen je jedan život!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik pokreta “Cela Srbija” Saša Mirković uputio je javno pismo direktno predsedniku  Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši mu da zna vrlo dobro mehanizme njegovog rada ali i da je svestan da je zbog njegove navodne organizacije paljenja američke ambasade jedan život ostao izgubljen.

Pismo prenosimo u celosti bez modifikacije.

Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću, pravom autoru pisama Željka Mitrovića!

 

Aleksandre,

Pisao sam ti 2015 godine i izgleda da me nisi dobro razumeo, kao što ne razumes ni Srbiju. Jedino što razumeš, je da ti moraš da budeš GLAVNI, pa makar ne bilo nijednog građanina Srbije, i ostali samo ti i tvoji kriminalci.

Vidim, opet se kroz Mitrovića obraćaš Jankoviću i Rodiću, bez mene i to me je veruj mi pogodilo, zato što pokušavaš da pobegneš od problema samnom, koji ti realno nemaš. Imaš problem sa Srbijom, jer ja sam nju izabrao umesto tebe, a to je bolje za svu našu decu, pa i tvoju.

Bolje je Aleksandre da žive u normalnoj nego u ludačkoj i kriminalnoj Srbiji, gde ti kao u filmu KUM radiš šta hoćeš, ali rekao sam ti u onom otvorenom pismu od 2015. godine, da trenutno možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš, i kao što vidiš, bio sam u pravu. Došlo je vreme za svođenje računa, a kasnije ide i naplata kao i posle svakog ručka ili večere.

Elem, da se vratimo na suštinu.

Kao što rekohi opet si kroz Mitrovića uputio otvoreno pismo Jankoviću i Rodiću, ali nisu oni čoveče rekli da si učestvovao u organizaciji paljenja ambasade U.S. u Beogradu 2008. godine, nego ja, Saša Mirković, mada posle dugog sedenja za kompjuterom, čovek može da se oseća kao da je uzeo neku supstancu, pa da pomeša stvari, događaje, likove i imena kao u priručniku KOS iz 1975. godine od Dolanca. Znači, da rezimiramo, BIO SI JEDAN OD ORGANIZATORA PALJENJA AMBASADA, GDE SU NEKA LICA POVREĐENA A JEDAN MLAD ČOVEK JE IZGUBIO ŽIVOT, i moraš da odgovaraš zbog toga, pre ili kasnije, zajedno sa još nekim tvojim prilepcima.

Lako je danas da kažeš, da si bio glup, kad si vodio RATNOHUŠKAČKU politiku, a šta da kažu svi oni koji su izgubili živote, ili deca koja su ostala bez roditelja, žene bez muževa i roditelji bez sinova? Šalili smo se! Pa ne ide to tako.

Ja sam takođe rekao i da si Lukasa isplaćivao u kešu, pitao sam se odakle ti, pa se setih Milojice Markovića. To je onaj što je namestio Anđusu za iznudu, koja ne postoji, a ti Milojici namestio poslove iako si znao o njemu sve, jer sam ti rekao ko je on, a i ti vrlo dobro znaš, ali se po običaju praviš neupućen, kad ti nešto ne odgovara.

Znam da si i ona Mitrovićeva pisma, gde si me vređao, pisao ti, i svašta izgovarao o meni, iako znaš da sve to nisam, a ti jesi. Rekao sam ti jos 2014. godine kad si mi nudio mesto da biram, da u tvojoj Vladi neću biti ništa, i to za govornicom na Glavnom odboru u Sava Centru. Mnogi su me gledali kao da nisam normalan, ali se danas pitaju zašto su oni bili nenormalni i tebi verovali.

Napisao sam ti tada 2015. godine da sam se probudio, a vrlo brzo će se probuditi i cela Srbija iz kolektivnog sna, u koji si nas uz pomoć medija, batinaša, kriminalaca i ubica uveo. Danas se to i dešava, a ja sam svoj Pokret baš tako i nazvao „CELA SRBIJA“.

Advertisements

Nisu ti Aleksandre, Janković i Rodić rekli da si krao džakove u Pančevu 2012 godine, nego ja, zato što sam bio prisutan, kad si u svojoj kancelariji imao bar 50 džakova sa raznih biračkih mesta. Jesi li zaboravio? Organizovali ste to ti, Rakić i Đilas, da bi uništili Tadića, a nije on krao, da te podsetim, nego Ničić ( a taj moj snimak ti je pomogao da isteraš lakoverne Dveri tadašnje, a danas su ti ti ljudi u Trećoj Srbiji). Đilas je trebalo da preuzme DS što se i desilo, a onda si i njega prodao, kad si unizio DS, ili ste još uvek u biznisu, bar preko Direct media?

Očigledno ovim pismom Jankoviću i Rodiću, hoćeš da pobegneš od svog problema, a to sam ja, jer više ne želim da me ubeđuješ, a narod lažeš i teraš iz NAŠE zemlje. Smeš li da me pogledaš u oči i da mi kažeš da nisam u pravu, pa makar i na tom JAVNOM POLIGRAFU, NA TV PINK, na koji te zovem evo 153 put? Ne smeš, jer si kukavica i navikao si da ljude stavljaš ispred sebe da ginu, pale, razbijaju, nameštaju, ubijaju, a ti, sa tim posle nemaš nikakve veze.

Jel hoceš da mi kažeš da je Aleksa Jokić komandovao da se sruši Savamala? Jel hoćeš da mi kažeš da je Siniša Mali sam izveo buldožere, Vesić fantome i sve ostale?

Ne biva, suviše se dobro poznajemo, da bi mene mogao da lažeš, zato i ne smeš sa mnom na tv duel.

Ti si usavršio izbornu krađu preko crnih džipova, ćelavih tipova, para i uvođenja bede u Srbiju, gde možeš svakog člana biračkog odbora da potkupiš za 100 evra. Znam ti tehniku. E pa nećemo više po tvojim pravilima na izbore, mora da se obezbedi da bude sve javno i elektronsko jer mašinu ne možeš da biješ, maltretiraš, potplaćuješ. Na poslednjim izborima si po mom računu ukrao oko 17%, i to tako što si organizovao da svi potpišu zapisnike jer ih držiš u fioci, ili im Zelja diše za vratom, ili ih čeka rešenje o raskidu radnog odnosa.

O tvom zločinačkom umu mogu na dugo i na široko, a i već si i sam sebe dosta dobro predstavio.

Nemoj više da napadaš Jankovića i Rodića za ono što nisu rekli, napadaj ih za nešto drugo. Da ti kažem, ne volim ih ni ja, a ni oni mene, ali si za jedno u pravu, imamo zajednički cilj, da te razotkrijemo do kraja i da oslobodimo Srbiju od tvog mafijaskog stiska, bez obzira kakvu žrtvu podneli zbog toga. Bar je tako što se mene tiče.

P.S. Nemoj da se ljutiš molim te, morao sam da kažem DEO (ostalo je tonski zapisano ako se meni nešto desi ili nekom iz moje porodice), jer je Srbija u pitanju, a Jankoviću takođe da poručim, da Aleksandar i ja nikada nismo bili bliski, a kamoli saradnici, nego sam ja vazda bio njegov protivnik. Nikad mu ni za jedan sumanut Zakon nisam glasao u Skupštini, dok sam bio Narodni poslanik.

Aleksandre, počni da vraćaš ono što nisi platio, za honorar Marijin i moj, kao i za nastupe Lukasove, ili da tužim Šešelja i Nikolića i SRS za 2008. godinu (predsednički izbori) i SNS i tebe za Lukasove nastupe. To što si mu dao u kešu 70.000 je vaša stvar, kod mene se plaća na žiro račun koncert, pitaj Gašića on najbolje zna.

 

Saša Mirković, predsednik pokreta „CELA SRBIJA“

Advertisements

error: