MINISTARKA ZORANA UŽIVO: Moj ljubavni partner me je tukao!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Potpredsednica Vlade Srbije, ministarka građevine i saobraćaja i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović bila je, kako tvrdi, žrtva nasilja.

 

Ona je u jednom potpuno novom izdanju, onom u kom nismo imali priliku da je vidimo, na ivici suza, pričala o paklenom periodu svog života koji je iza nje.

 

 

Mihajlovićeva je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” na TV Prva odgovarala na pitanje novinara koja su se odnosila na nasilje koje je doživela od svog tadašnjeg partnera.

“Mnogi koji vas poznaju ne mogu da zamisle da vi takvi kakvi ste i s tim stavom koji imate da ste mogli i kada da budete žrtva nasilja. Koliko smo shvatili, reč je o psihičkom nasilju”, rekla je Joksimovićeva.

Advertisements

 

“Nije jednostavno i danas, čini mi se žene moraju duplo više da se dokazuju u onom poslu koji rade nego muškarci. Onda kad se to meni dešavalo tad nije bio izmenjen zakon, pa niste mogli ništa da uradite ukoliko vas neko proganja. Ja jesam kroz to u jednom periodu svog života prošla”, rekla je Mihajlovićeva, pokušavajući da ne otkriva previše.

 

“Ko je nad vama vršio nasilje?”, bilo je sledeće pitanje Joksimovićeve.

– Jedan od mojih bivših partnera – rekla je ministarka teškim glasom, gutajući knedle u grlu.

“I niste ga prijavili?”, pitala je novinarka.

 

– Da, jesam, reagovala sam, ali tad prosto zakon nije bio takav kakav je danas – rekla je Zorana Mihajlović, koja je sve vreme dok je govorila o paklu koji je preživela bila na ivici suza i često je spuštala pogled.

 

KURIR.RS / AMG

Advertisements

error: